Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jakie atuty do KW-1S.

dragon1107

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,mam KW-1S z 122 (tym najlepszym) i mam już cało załoge na 92% i w dowódcy ma snajpera na 21% i nie wiem co dać reszcie i czy czas ładowania sie zmniejszy jak załoga bedzie miał 100% obecnie trwa 15,99s.

Opublikowano

Tak czym lepiej wyszkolony dany członek tym funkcja jaką pełni działa lepiej. Ja radzę sokole oko, gładka jazda, hamowanie sprzęgłem, intuicja. Na radio daj co chcesz. Perki które podałem przydadzą się potem na IS3 is8 i IS7 (wiem z doświadczenia)

Opublikowano

Zostaw ten czołg! Najlepszy na kompanie na 6 tierze, poza tym często są turnieje na szóstkach. Wymaxowany, w odpowiednich rękach = miazga.

Opublikowano

Bedzie dzialal tylko jak zmienisz ta zaloge na inny czolg i beda mieli te 80 % lub 90% doswiadczenia to bedziesz musial je wbic do 100%. Dopiero wtedy perki beda dzialac i beda miec tyle samo % co wczesniej.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

A więc zamykam, a od siebie dodam abyś czołg ten wymaksował i zostawił na kompanie dodaj mu moduły i będzie koksem ;)

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...