Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Czy jak bawiłem się hackiem Fuck the World to jest szansa że dostanę bana?

Torezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sprawdzą to że używałem tego hacka? Jak działa opcja zgłoś użytkownika? Za odpowiedzi polecą lajki.

Opublikowano

To że bawiłeś się używałeś hacka to mało prawdopodobne że dostaniesz bana - no chyba że s czymś przesadziłeś i ktoś ma dowód,ale za trainer nie lecą często bany bo trudno go wykryć a do tego EA nie ma zabezpieczań.

Opcja zgłoś użytkownika działa na zasadzie wysyłania raportu - coś jak na MPC.Podajesz powód i oni go sprawdzają.Popatrzą na logi i stwierdzają czy używał czy nie ale dużo raportów ignorują...

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Nie bo oni w systemie nie mają napisane "używał hacka" mogą się tylko domyślać jeżeli nie ma dowodów. A jak ktoś zrobił ci screena jak użyłeś w wyścigiu 50 nitr to dedasz

Opublikowano

@up

nie pisz posta pod postem, użyj opcji edytuj.

@Tp

Jak używałeś na trainerze to tak. Jeśli bez jego to nie :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ogólnie jak chcesz pograć na czitach to graj sobie wyścigi i pościgi na 1 gracz, nigdy nie używałem czitów żeby ścigać się z innymi, tylko żeby np nabić lvl, kase itp, jak Cie zbanują to bardzo dobrze, sam bym Cie zgłosił

Opublikowano

Jak używasz tank mode to zależy czy widzą - jak jedziesz i trafficki latają po mapce bo ich taranujesz to widzą.Nie radze tanka używać na innych graczach po prostu nie walić w nich bo zzaczną odlatywać i bedzie wiadomo.Trzeba uważac też aby nie zepchną go poza trasę bo wtedy mozna zerwać bana czasowego.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Ja tam jakoś nie miałem problemów

używałęm tego hacka w wersji 1.0 przez 2 tygodnie i nikt mnie nie złapał. A grałem na wieloosobowym :)

teraz też używam go w aktualnej wersji i żaden noob sie nie czepił

a w bazie danych to małe szanse są że cie wykryją ponieważ baza danych jest przepełniona innymi graczami których jest dość sporo :P

ja sobie zrobiłem drugie konto i w 3 tygodnie nabiłem 45 lvl i mam mazde,porsche i Lexusa LFA :D

Opublikowano

Ogólnie jak chcesz pograć na czitach to graj sobie wyścigi i pościgi na 1 gracz, nigdy nie używałem czitów żeby ścigać się z innymi, tylko żeby np nabić lvl, kase itp, jak Cie zbanują to bardzo dobrze, sam bym Cie zgłosił

Dokładnie . Gra na trainerze na multiplayer jest bezsensu i udowadniasz samemu sobie że nie potrafisz grać ....

Opublikowano

A kogo obchodzi że ty tylko na chwilę to włączyłeś.

Złamałeś regulamin i tyle.

Ale bana raczej nie dostaniesz oni tam tylko bąki zbijają...

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

Dokładnie . Gra na trainerze na multiplayer jest bezsensu i udowadniasz samemu sobie że nie potrafisz grać ....

sry że off topic ale widziałem ten nick i takiego gościa na yt Ad4enalina czy to nie ty?

Widziałem ten avatar u takiego gościa na yt Adrenalina czy to nie ty czasem?
1302650.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...