Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwiastun zmian w patchu z pod koniec sierpnia

Podszywacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co zneffia u Ezreala ? z tego co kuman to koszt many będzie mniejszy i atak tak ?

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

co zneffia u Ezreala ? z tego co kuman to koszt many będzie mniejszy i atak tak ?

Zmniejszą szerokość Essence Flux [wcześniej szerokość "wyglądu" była mniejsza niż szerokość "zasięgu"](skill na W), zwiększą lekko przelicznik AP na nim.

Zmniejszą koszt many z Q.

Ogólnie fajna zmiana, bo niedawno kupiłem Eza :D

7m9a.png

Opublikowano

no ja własnie tez go posiadam i z tą mana dobrze bo sa z nią probemy

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Witam dzisiaj doszla nowa informacja o zmianach przeprowadzonych u kilku bohaterow co o nich sadzicie?

http://eune.leagueof...ad.php?t=478552

Osobiscie jestem za znerfieniem diany, co do reszty bohaterow nie mam zadnych uprzedzen, chociaz zostali znerfieni slusznie :)

Czemu niby mają nerfić Dianę? To jest assasin, musi mieć dmg :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Czemu niby mają nerfić Dianę? To jest assasin, musi mieć dmg :)

Musi mieć dmg? Czy chodzenie dianą po midzie, atakowanie byle jakiej postaci i zabijanie jej na combo, to jest metoda assassina? -,-

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

Musi mieć dmg? Czy chodzenie dianą po midzie, atakowanie byle jakiej postaci i zabijanie jej na combo, to jest metoda assassina? -,-

A Akali, Lee Sin, Nocturne? Też wbijają na linię i "Udało Ci się zabić wroga".

Powiedz Le Blanc, że zabijanie na combo to "zuo" ;)

7m9a.png

Opublikowano

@up

Le blanc to one target. I jest bardzo słaba w late. A Diana bije aoe i jest strasznie mocna całą grę. Aktualnie jest jedną z pięciu najmocniejszych postaci w grze.

Fajnie, że nerfią Gravesa i Corkiego. Często okazywali się trochę zbyt przegięci.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Widziałem że przegrała sam zjechałem annie ale jest teraz dostępna wiedź nie ma co się dziwić a mocna jest bardzo

Opublikowano

Nerf u Diany praktycznie dla mnie nie będzie odczuwalny.

Nadal będzie kosiła przy dobrym rozstawieniu, bardziej bym się pokusił o nerf Dariusa ;_;.

Opublikowano

A Akali, Lee Sin, Nocturne? Też wbijają na linię i "Udało Ci się zabić wroga".

Powiedz Le Blanc, że zabijanie na combo to "zuo" ;)

dzisiaj mialem akali na midzie i po wiem tyle: to zwykly smiec :]

co do eza to jestem zadowolony bo to moj main :]

dobrze ze diane znerfili bo miala aou dmg aoe cc [przyciagniecie i slow] po za tym tez dobra tarcze :P

corki tez byl dosc czestym pickiem ale wkoncu ma nerfa

a graves mial za duzego as jak na jego spelle i dmg

Opublikowano

Nerf u Diany praktycznie dla mnie nie będzie odczuwalny.

Nadal będzie kosiła przy dobrym rozstawieniu, bardziej bym się pokusił o nerf Dariusa ;_;.

Ezreal jest do nerfa, bo w każdym meczu on prawie jest. 0 urozmaicenia. Darius jest już zbalansowany :)

nf5l38.jpg
Opublikowano

Ezreal jest do nerfa, bo w każdym meczu on prawie jest. 0 urozmaicenia. Darius jest już zbalansowany :)

pewnie masz dariusa i dlatego tak mowisz po za tym skoro jest taki do nerfa to czego caly czas leca bany dariusa a nie ez'a?

darius to gowno do nerfa albo do kasacji :)

Opublikowano

Czyli wg. Ciebie, powinno się nerfić championów, którzy często są w meczach, bo gra jest przez to nudna o.O? W takim razie nerf Renektona, Irelii, Morgany, Fizza, Yoricka, Dariusa, Janny, Sony, Blitzcranka, Gravesa, Ahri, Lee Sina, Alistara, Orianny, Gragasa i Olafa. :rolleyes:

pewnie masz dariusa i dlatego tak mowisz po za tym skoro jest taki do nerfa to czego caly czas leca bany dariusa a nie ez'a?

darius to gowno do nerfa albo do kasacji :)

Można powiedzieć, że jest zbalansowany. W early mocno kosi z Q i pasywa, potem to tylko bieganie i zabijanie low hp z R, bo inaczej gó*no robi ;)

7m9a.png

Opublikowano

Owszem mam Dariusa i nie gram nim prawie nigdy. Przeciwko niemu nie mam problemów. Championi tacy jak morgana chociażby są banowani bardzo często i ciężko na rankedzie nimi zagrać(nie mówię o topce). Corki i Ez na ECC i Gamescomie byli w 90% gier jak nie więcej. Są inne równie dobrze championy. Mi chodzi najbardziej o Eza. On jest wszędzie.

nf5l38.jpg
Opublikowano

Le Blanc akurat nie trundo pokonać, a Diana to OP shit... Nie widziałem, żeby mida jeszcze przegrała.

Malzahar i po dianie ;x Co do zmian najbardziej zdenerwowała mnie zmiana abyssala ;/

.

Opublikowano

Czyli wg. Ciebie, powinno się nerfić championów, którzy często są w meczach, bo gra jest przez to nudna o.O? W takim razie nerf Renektona, Irelii, Morgany, Fizza, Yoricka, Dariusa, Janny, Sony, Blitzcranka, Gravesa, Ahri, Lee Sina, Alistara, Orianny, Gragasa i Olafa. :rolleyes:

Można powiedzieć, że jest zbalansowany. W early mocno kosi z Q i pasywa, potem to tylko bieganie i zabijanie low hp z R, bo inaczej gó*no robi ;)

tego nei powiedzialem :P a co do dariusa to jest na tyle twardy ze ciezko go zkontrowac chyba ze yorickiem ktory kontruje wiekszasc melee ;p

Opublikowano

tego nei powiedzialem :P a co do dariusa to jest na tyle twardy ze ciezko go zkontrowac chyba ze yorickiem ktory kontruje wiekszasc melee ;p

To z nerfami było do matyska :D

Dariusa bez najmniejszego problemu idzie ścisnąć ranged carry, wystarczy trzymać dystans ;)

7m9a.png

Opublikowano

nerf corkiego to dla mnie przesada...

Mogli znerfic troche ulti na wiekszy cooldown albo mniejsza ilosc pociskow a tak powinni go wrecz wzmocnic bo malo ludzi nim gra (ja uwazam ze jest swietny)

Ezreala wystarczy nienafeedowac w early i powinno byc dobrze...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

UP

Chyba CD "w" i "r".

A co do zmian, moim zdaniem niepotrzebny nerf gravesa.

Co prawda niszczył w early, ale za to odstawał w late od większości ad carry... coś za coś.

A corki imo słuszny nerf w każdej fazie gry jest bardzo mocny.

Mimo wszystko najbardziej mnie boli znerfienie abyssala.

Dawniej core na większość ap, teraz rzadko tego będę używał.

Opublikowano

Pracujemy nad polskim tłumaczeniem zapisu wideo i dodamy go tak szybko, jak to możliwe.

Ja pierdole czekam i czekam xD

Nick w Lolu Bojda ;>

Opublikowano

To z nerfami było do matyska :D

Dariusa bez najmniejszego problemu idzie ścisnąć ranged carry, wystarczy trzymać dystans ;)

no ale jezeli przyciagnie z E to ad carry pada :P

co oni nerfia u corkiego bo jestem slaby w Angielskim ?

mozna wlaczyc polskie napisy naciskajac "Napisy" i dac przetlumacz, moze to nie bedzie do konca zrozumiale ale wiekszosc powinienes sie skapnac :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...