Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer [Survival+Frakcje] [1.3.2] [100sl] [Wojny Gildi] [500%Exp] [24/7] [DynaMap] [Top100Zabójców][MobArena] [Zapraszamy]!

TheMagistercrv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer dzial tylko sa bugi np ze stajesz pod sciana w rogu na mob arenie jak cie duzo mobow bije to wrzuca cie w sciane i jestes znowu w sekcji wybierania klasy a itemki dalej masz (nie zabilo mnie mialem full zycia i poty jeszcze dzialaly)

Opublikowano

Up racja maja gody i jeszcze dedaja i to ma być serwer ja sobie podziękuje za takie coś 3 edycja nie wypal i na każdej gody serwer dno dno dno prawie all gracze maja xreye :D:D:D:D:D

Opublikowano

up gralem na 2 i campia pod spawnem diax eq i nawet wyjsc sie nieda bo zabijaja a ich nieda sie bic...

7a626b8caee8c531f7f05133c1b5dabb.jpg <---- KLIK KLIK jesli klikniesz uratujesz moja 1 szansa w zwalczeniu nalogu grania w minecraft`a

prosze o kontakt i przekazanie mi info jak zrobic spojlery:D

Opublikowano

Skoro maja goda to cos dziwnego bo jakos na dynamap nie widac tego a zawsze widac :) to ze ktos campi pod spawnem to jego sprawa to survival a nie freebuild jak nie umiesz grac nie graj :)

Jak ktos nie prowadzi serwera to niewie jak to jest to nie jest nasza wina tylko bukkita jak bym mial na to w plyw bylo by to zlikwidowane ktos kto nie wie o tym nie powinien sie tu wypowiadac a co do graczy to likwidujemy to ale my tez mamy zycie i nie bedziemy siedziec 24/7 przed kompem aby inni nie cheatowali a X-Ray to chyba normalka nawet wy go macie znajac zycie :)

Opublikowano

Serwer totalne dno i wodorosty.

Dno - Dynamiczna Mapa

Wodorosty - Vipy

Zmarnowałem tylko swój i czas innych którzy byli w mojej glidi.

Co za debil wymyślił, żeby na serwer Sv+Frakcje dawać dynamiczną mapę.

Administracja jest bardzo rzadko na serwerze, nie pilnują graczy którzy jadą na czitach, wczoraj po 2h było już sporo graczy w diax zbrojach.

A vip-y masakra, mogą mnie pocałować w dupę przez chusteczkę, jeśli pozwolę.

Na tym serwerze jedyny plus jaki jest to MobArena i brak lagów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...