Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanciata-Dolina [ 4fun][6aren spleef,6aren survivalgames,tetris,omberman][24/7][wl:nie][prem:nie][dedyk]

Sebawp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.png4Fun-SurvialGames-Spleef-Tetris-Momberman czyli Kanciata-DolinaDiamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: Kanciata-Dolina.pl

de2zjo.gifTyp Serwera: 4Fun

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 80

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425569-U363900.png

Vaults,BomberCraftPlus,Ultraban,TopPVP,Tetris,Iconomy,SurvivalGames,Timeismoney,Simplespleef,Antirelog itd

1337425578-U363900.png

H@-Sebawp Admin-Dom120,Kraju,Mala90,Jamjestten,Projektatorminecraft(ghost),Mod-Rozumpl,Emilop

1337425590-U363900.png

Witam dzisiaj oddajemy w wasze ręce nowy serwer w ktorym znajdziecie 6 aren do SurvivalGames(4 autorskie)6 autorskich aren do spleefa,6 Stanowisk tetrisa,Bomberman na nieskończona liczbe osob oraz Mapke Full Survival jakby sie rozrywki znudziły. Zapraszamy

1336669726-U363900.png

Opublikowano

ok a wiec tak masz Hunger-Games czyli igrzyska smierci kazdy jest w kolo na stanowiskach odliczanie do 10 biegniesz do skrzynek zbierasz itemy(kto pierwszy) masz 20 sekund i nawalanka jedyna osoby ktora nie zginie wyrywa i dostaje kase.

Spleef a wiec gra polega na kopaniu/zbijaniu blokow tak aby inny gracz spadl do wody/lavy, osoba ktora nie spadnie wygrywa kase

Tetrisa chyba nie musze tlumaczyc no ale dla tych mniej kumajacych jest to ustawianie klockow w danej lini tak aby nakladaly sie na siebie w lini no i dana linijka sie kasuje i nabija sie po przez to punkty (dodany jest ranking)

Boomberman- Kultowa gra w ktorej stawiamy tnt tak aby zbijac sciany(dirta) zeby dojsc do innej osoby i ją zabić

Parkour- Skakanie po klockach itemach aby dojsc/wyjsc do danego celu (poziom hardcore nie zabija lecz przejsc mega trudno (nowa mapa generowana codziennie))

MobArena- Miejsce w ktorym zabijamy moby jak Creepery,Zombie,Szkielety itd otrzymujac za to expa wraz z itemem który wypada z danego moba

PVPArena- Czyli miejsce gdzie możemy się miedzy sobą zabijać (dodane 2 areny w tym 4 miejsca respawna) dodatkiem jest to że kasa zebrana np z spleef,survivala moze byc wydana na itemy w sklepie co jej dodatkiem do areny :D

Mapka survival czyli wychodzimy ze spawn i budujemy,grabimy,kopiemy itd itd itd....

Info pisane na spontanie

Opublikowano

Dzis tam bylam i powiem ze serwer odjechany fajnie mi sie gralo na grach duzo ubawu bylo wiec serdecznie zapraszam.

A mam pytanie a co z wczesniesza mapa czy da sie wejsc na wczesniejsza mape?

Opublikowano

Super server!!! Gorąco polecam. Zawsze można z kimś zagrać w różne gry bądź grać na trybie survivial.

KHA`ZIX!

Opublikowano

Nie wejdę :) nie z powodu reklamacji ale poprostu denerwują mnie już serwery z nazwą "Kanciasta dolina" " Kwadratowa masakra" nie wiem czy to jest jakaś moda na zakładanie takich nazw czy co?? całą masę serwów widziałem z taką nazwą ... więc ja podziękuje :)

:>>

Opublikowano

Już jutro event a w nim do wygrania 2 gift code godzina eventu to 19-20. Osoby które naprawde chca wygrac niech zapoznają sie z serwerem bo beda podchwytliwe pytania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...