Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jayce i Darius

BuRaK xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy Jayce to dobry bohater ??? jak na niego patrze to jest niby pro ale nie widziałem go jeszcze w grze a Darius jedzie np mojego ezreala i nwm czy to dobry bohater ale wygląda na to że tak podpowiecie kto lepszy ??? lub czy możecie mi polecić kogoś innego ? mam ezreala i bardzo dobrze mi się nim gra mam 8 lv zaraz 9 lv szybko mi się zbiera pz dosyć i aktualnie mam 2012 ale zbieram na bohatera za 6300

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Ez to ad carry Attack damage tyle że na odległość

Darius to Tank/Offtank nie masz z nim szans chyba ze bijesz uciekasz i go jakoś ubijesz .sam sie nauczysz co do czego się składa ;]

L2P E1 PLZ :v

Opublikowano

Robisz strasznie głupi błąd. Czemu kupujesz postacie za 6300? Na początku lepiej kupuj te za 450 i 1350. Droższe nie są lepsze.

Ashe, Ryze, Annie, Garen, Warwick, Jax, Morgana. Te postacie powinny być dobre dla początkującego gracza. I na pewno będziesz się nimi lepiej bawić niż samym Dariusem czy Jayce.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ashe mam Ryze mam Annie mam dobrze się nimi gra ale mam ezreala i nim się gra lepiej a ja chciałbym kogoś za 6300 ponieważ według mnie są dobrzy dobrze są również za 4800 i za 3450 czy coś takiego ale myśle nad kupnem dariusa bo ostatnio jak grałem on staty 27-1-9 a to są dobre staty jak dla mnie

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Jayce to taka słodka hybryda melee + ranged.

Jak ktoś ogarnie system skilli to można nim spokojnie ładne dmg walić.

Jego ścianka jest dobra do escape jak i ścigania.

Opublikowano

Śmieszne podejście haha. Każda postać ma swoje plusy i minusy jak i kontry na siebie. To że postać kosztuje 6300 to tylko polityka riotu która wcale nie czyni tych bohaterów lepszymi od tych za 450 IP.

Dla początkującego weź Jaxa a PZ trzymaj na runy, które na 20 lvl będziesz mógł składać.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...