Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co dalej ?

areksss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy moglibyscie mi doradzic czy isc w niszczyciele czy w czolgi srednie i ciezkie mam teraz czolg pzkpfw 38 na i zastanawiam sie czy kupywac hetzera czy kzkpfw IV co radzicie ?

Opublikowano

czekam na inne wypowiedzi

oj troszke zle napisalem chodzilo mi czy isc w czlogi ciezkie czy niszczyciele

Opublikowano

Ale niszczyciele dużo łatwiej zabić i potrzebują często znajomości weakspotów oraz ukrywania się. Trochę ambitniejsze. Ale taka linia IS-ów ma też całkiem niezły dmg

Opublikowano

Jak już idziesz w Niemców, to idź dalej najlepiej w stronę E100, bo wtedy będziesz mógł przejść przez 3 wspaniałe czołgi Tiger, KT, E75

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tygrys jest moim zdaniem trochę przereklamowany. Dużo bardziej boje się tygrysa P bo ma lepszy pancerz.

Opublikowano

Idź w Mausa, tzn rób PZ IV. A jeżeli umiesz się odpowiednio wychylać to polecam w hetzerka, po poźniej jest panther i ferdek :). Ale niszczyciele mają jedną wade - nie umią sie obraćać (nie mówie o obrotowych) tak więc jeśli umiesz nawet lekkim grać podejdziesz od tyłu i zabijesz :).

Jedym zdaniem:

Doradzam Ci ciężkie (droga w mausa).

Opublikowano

Ale niszczyciele dużo łatwiej zabić i potrzebują często znajomości weakspotów oraz ukrywania się. Trochę ambitniejsze. Ale taka linia IS-ów ma też całkiem niezły dmg

Nie wiem czy tak latwo chyba ze z objezdzaniem czy flankowaniem. Te nowe td nawet szybko sie obracaja i maja niezly pancerz. T110E4 ma wieze nawet i mozna nim kontowac.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Droga w mausa jest ciężka. Najłatwiejsza droga to drogo do is4. Jeśli chcesz niemieckimi grać to droga do e100 jest łatwiejsza.

Opublikowano

Tygrys jest moim zdaniem trochę przereklamowany. Dużo bardziej boje się tygrysa P bo ma lepszy pancerz.

Mam Tigera i wiem co mówię jest o wiele bardziej mobilny, pancerz może i ma mniejszy ale fajnie się kątuje, ROF jest o 0.5 lepszy.

Moim zdaniem Tiger jest super ale w drugiej lini, w pierwszej lepszy będzie Tiger P bo ma lepszy pancerz i wtedy nie potrzebuje mobilności.

Mam Tigera i wiem co mówię jest o wiele bardziej mobilny, pancerz może i ma mniejszy ale fajnie się kątuje, ROF jest o 0.5 lepszy.

Moim zdaniem Tiger jest super ale w drugiej lini, w pierwszej lepszy będzie Tiger P bo ma lepszy pancerz i wtedy nie potrzebuje mobilności.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

haubica na hetzerze jest za**bista. Jedyny niemiecki TD w którym się zakochałem. Teraz nie mogę się doczekać E100 jagdpantzera aż wbije.

Opublikowano

Aa, dzięki. Ravoner, ale ten reolad nie jest taki długi. Przy tym jak 'zabije' kogoś to się chowa i czeka. ;p

Coś ci się pomyliło xD

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie. :D Napisałem

'A dzięki' a tam kropka. Czyli zaczynam gadać o czymś innym. ;d Ravonera nick dołączyłem żeby wiedział że to o Rofie do niego. Koniec offtopu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...