Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam do was pytanko z góry thx za odp :DD

TheWolfik98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam kanał na serwisie youtube.com na tym kanale góruje MINECRAFT filmy dotyczą różnych dziedzin minecrafta

można się dowiedzieć kilku rzezy czy pooglądać ciekawe budowle. Moje pytanko to "jak go rozkręcić" nie myślę o 1000 widzów chodzi mi o niecałą setkę. Jeśli ktoś ma chwilkę to może sobie zobaczyć z góry dziękuję TheWolfik98 :)

link do kanału:

CZĘSTO UKAZUJĄ SIĘ NOWE FILMY !!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH CZYTAJĄCYCH TO !!! :)

Opublikowano

ymm po 1 to nie ten dzial a po drugie to dodawaj pożyteczne filmy, takie które mogą pomóc innym graczom w grze a nie jakieś let's playe na których tylko grasz a po drugie to dawaj poradniki, prezentacje modów a nie od razu te let's playe... takich filmów nikt ci nie będzie oglądał bo ty tak chcesz... a po drugie to musisz mieć więcej czasu na rozwinięcie kanału a nie 3 dni i masz 100 widzow...

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

1. Usuń z polecanych skkf'a, CTSG i Madzik89. Po co ich promujesz bo masz więcej widzów od nich? Tutaj chciałbym zaznaczyć, że nie tylko ty popełniasz ten błąd. Masz 5 widzów i żeby zdobyć więcej promujesz innych bo myślisz, że jak oni to zobaczą to dadzą Ci suba... No chyba, że znasz te postacie to ok.

2. Nie nagrywaj 'pralką czy kalkulatorem' a np. (z darmowych) CamStudio... (z płatnych) Bandicam. Renderuj np. w Ulead Video Studio (jest chyba darmowa wersja) lub Camtasi (płatna), ale istnieje trial.

3. Zdobądź porządne tło na kanał. To wygląda jak kawał G%^#a...

4. Nie nagrywaj mając 11 lat... Kanał można mieć od 13 jeśli wpiszesz nie prawdziwą datę nie będziesz mógł przyjąć partnerstwa jak jakimś cudem Ci go zaproponują (nie wierzę). Poza tym głos będzie brzmiał pewnie jak jakiejś myszki...

Opublikowano

Po 1. Twój kanał jest denny jak i głos oraz się wydzierasz jak by Ci ktoś ciastko ukradł.

Po 2. Myślisz, że jak założysz kanał to następnego dnia będziesz miał 100 widzów? Hehe...

Po 3. Renderuj i nagrywaj normalnymi programami.

Po 4. Osobiście nie będę Cie oglądał i dam ci łapki w dół... (Zaraz napiszesz ''RZAL HEJT HUEHEUUE SAM NEI MASZ FILMUW'' itp. mam kanał, na którym mam prawie 200 widzów, a kanał trwa zaledwie 4 miesiące.

Po 5. Nie nagrywaj gdy Ci to nie wychodzi ;/

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...