Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] nostale.se

samios2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , kolega gral na nostale.se

I mowil ze tam niby nie jest tak jak na nostale.pl ze trza miec np 55 job na wk .. tylko tam od lv'a zalezy mowil ze na 30 mial crussa czy cos tam

I ze krzaa sie nie dostaje ale ja nie wiem

Dlatego chce sie upewnic

To sie was pytam

Opublikowano

Sp można mieć od 30/40/50/65 - ale nie jestem pewny :)

Krzaczka , Skuter i inne pierdoły można było dostać na evencie letnim lecz już się zakończył :)

Opublikowano

Aha dzieki.. czyli to nie jest ze od joba , tylko od lv'a sp tka? ... a inni mowia ze jak sie zaczyna gre to sie dostaje skuter i kzaka... tnx like leci

Opublikowano

Kolejne pytanie o nt se granie na tym jeżeli się nie ma obywatelstwa Koreańskiego jest nielegalne chyba ,że gra się na nie swoim koncie. Bo trzeba podać KSSN czego Polacy nie mają.. czemu na tym forum publikuje się rzeczy związane z kssn które i tak są neilegalne jak pirackie ściąganie którym jak i kssn nikogo nie obchodzi.

@Topic tak, z tego co wiem z innych tematów to na 30 wybierasz sp po jakiejś cp chyba 60 wr losowa z nm i takie bajery które kosztują dużo na PL. Teraz będą same spawny więc można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...