Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ranga na - a drop

Gość dordo38

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeśli mam powyżej 50lvla, range na minusie, ale założoną pelkę, tak że jej nie widać, to czy jeśli zabije mnie ktos z innego królestwa może mu coś ze mnie poleciec? albo jeśli ja zaczepie kogos na wolnym i on mnie zabije?

Opublikowano

Pelerynka tylko ukrywa rangę. Kupisz pierścień lucy, założysz to jak ktoś Cię zabije to najpierw dropnie pierścień lucy także całkowitego bezpieczeństwa to też nie daje ; > i były przypadki, że nawet pierścień lucy nie pomagał a i tak dropiły pierwsze itemki ale to raczej bug.

Opublikowano

pierścien lucy kup lub dropnij + pelerynka w tedy tylko z ciebei dropnie pierścien

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

dokladnie pelka ukrywa tylko range a nawet jak cie ktos zabije to dropnie cos z cb

Opublikowano

Nic nie dropnie, kiedy masz pelke ranga spada na 0, więc jakim cudem? Na PL latałem z pelką na 78lvl i nigdy nic nie poleciało

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

no ale skoro mam pelke i nie widac rangi to z mojego królestwa ktos musial by mnie zabic na wolnym. to wtedy moze mu cos poleciec?

Opublikowano

Postaw sobie sklepik na noc i tak się ranga powoli będzie zbijać ...

Jeżeli Ci zależy kup rękawicę króla i idź bić moby + / - 5 poziomów więcej / mniej od twojego poziomu

Z peleryną mogą polecieć rzeczy nawet jak ktoś Cię zabije na wolnym z twojego królestwa lub w PvP

Pisać w sprawię budowniczego

15 + / GG / skype epickie budowanie

Serwer 50 slotów więcej informacji na PW

Opublikowano

Może z Ciebie dropnąć itemek jak masz ukrytą rangę a masz na -.

Aby nie dropiły z Ciebie itemy musisz kupić Pierścień Lucy lub go wyłowić z wody.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Pelerynka tylko okrywa rangę, ktoś może z ciebie dropnąć jak dednie cię na wolnym, słyszałem o takich przypadkach nie raz. A z graczy z innego królestwa z ukrytą rangą sam parę razy coś dropłem :D . Przed stratą itemów ochroni cię tylko pierścień lucy, ale przy randze na duży minus nawet to może cię nie uratować.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...