Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bot Last Hit

Knight :*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było chyba takie coś, ale już raczej nie aktywne zaraz podam ci temat

http://www.mpcforum.pl/topic/676460-dlleague-of-legends-hack/

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Wedlug mnie nawet jak zdobedziesz bota to bedzie jakis update i bot na nic ci sie nie zda po prostu kup runy pod ad i bedzie ci duzo latwiej

po za tym musisz to wycwiczyc ja ostatnio na rankedzie mialem 300+ minionow i po prostu gra byla super to juz trzeba umiec bo bez tego nawet na rankedy nie chodz :)

Opublikowano

Wedlug mnie nawet jak zdobedziesz bota to bedzie jakis update i bot na nic ci sie nie zda po prostu kup runy pod ad i bedzie ci duzo latwiej

po za tym musisz to wycwiczyc ja ostatnio na rankedzie mialem 300+ minionow i po prostu gra byla super to juz trzeba umiec bo bez tego nawet na rankedy nie chodz :)

Updaty bota BotOfLegends wychodzą kilka godzin po updacie LoLa już od kilku miesięcy, więc nie pierdol głupot.

Opublikowano

ale po co komu bot do lasthitowania ? @btw. 2UP - 300 lasthitów to taka norma na 35-40 minutę.

jak nie potrafisz lasthitować, to naprawdę powinieneś poćwiczyć, a nie botów szukać

Opublikowano

Botów szukać ?

Z botami to możesz pograć aby to ogarnąć.

Lukasz dmg i lukasz na HP minionka jeżeli ma mniejsze//równe z twoim dmg to możesz LH robić.

Przecież to proste jest, a na 30lvl to jest wymagane.

1346022155-U721189.png

Opublikowano

Jakim to trzeba byc gownem by do tej gry uzywac roznych haxow ,a no dupka piecze ze wasz top elo to 1200 i siedzicie na under 1200.Kurwa smiechlem jak ja pierdole(sorka za tak wulgarne slowa >: )Jak masz z tym problemy to pocwicz sobie lasthittowanie czy to adcarry czy to na topce/midzie

Opublikowano

Koleś się zapytał czy jest jakiś bot do tego, nie prosił was o wyzwiska. Skoro nie możecie mu pomóc to JAPA TEMPE SKURWYSYNY. "(sorka za tak wulgarne slowa >: )" Warant idź być pro gdzieś indziej.

pc_sgt.Hobbit.png
Opublikowano

Jakim to trzeba byc gownem by do tej gry uzywac roznych haxow ,a no dupka piecze ze wasz top elo to 1200 i siedzicie na under 1200.Kurwa smiechlem jak ja pierdole(sorka za tak wulgarne slowa >: )Jak masz z tym problemy to pocwicz sobie lasthittowanie czy to adcarry czy to na topce/midzie

Przyszedłeś się pochwalić że masz elo wyżej 1200? Brawo! masz w nagrodę ciasteczko:

31018.png

Koleś zapytał czy nie ma takiego bota a ty go wyzywasz...

@top

nie spotkałem się z takim :) ale lepiej poćwiczyć bo przyda się później (sam się także uczę :D )

2nbcax2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...