Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płyta ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio komp resetuje mi się jak wkładam płytę do napędu.Lecz na 1 napędzie(starszym) nie resetuje kompa,ale nie odczytuje płyty.Czy to jest wina jakiegoś wirusa czy braku jakiegoś pliczku?

2 Pyt:

Czy wirus Win32:Sality* jest groźny dla kompa?

*=Nie jestem pewien czy dobrze napisałem jego nazwę

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Sality? format kolego, sality to trojan który crackuje pliki windowsa takie jak explorer.exe (pulpit), winlogon.exe itd. i w dodatku infekuje wszystkie pliki exe jeden po drugim na komputerze (w przypadku starej wersji) jesli złapałeś tego nowego to wszystkie pliki

2006-2010

Opublikowano
Sality? format kolego, sality to trojan który crackuje pliki windowsa takie jak explorer.exe (pulpit), winlogon.exe itd. i w dodatku infekuje wszystkie pliki exe jeden po drugim na komputerze (w przypadku starej wersji) jesli złapałeś tego nowego to wszystkie pliki

Ech,czyli będe musiał znowu go robic ;/...Zeskanuje całego kompa i potem pokombinuje.Nigdy więcej już nie będę grał w metka ^ ^,to z od niego miałem najwięcej wirusów ;/

@Down

Akurat czasu mam dużo,a że mam 13 lat nie umiem formata jescze robic-niedługo się nauczę ^ ^.Dlatego musze załatwic kogos do formata ;]

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

co ci da skan komputera :) nie rozumiesz? sality CRACKUJE pliki windowsa i nieda sie już ich wyleczyć a tymbardziej usunąć bo system już by nie działał, sality zaraża wszystkie pliki i antyvirus nic ci nie pomoże bo sam pewnie jest już zainfekowany i jaki jest sens skanowania? sality to potężny syf i najlepszym rozwiązaniem jest format bo tak naprawde normalnie nieda sie tego usunąć w 100% to jeden z inteligentnych trojanów więc zabieraj sie do robienia formata zaoszczędzisz na czasie bo tak czy siak po tych skanach i tak stwierdzisz że format potrzebny i sie będziesz wkurzał sam na siebie że tyle czasu zmarnowałeś

2006-2010