Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]ss

JooPek's

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ja gram se ładnie na serwerze i dostaje bana ze mam wstawic ss na forum oczywiste ale jednak ja mam problem lub nie wiem co, nie mam ss w żadnym folderze cs i gdzie indziej szukałem opcji 'wyszukaj' na kompie i nie pomogło ( SS został zrobiony a ja go nie mam używam cs 1.6 v44 nie używam czitów )

Opublikowano
wchodzisz panel sterowania/wygląd i personalizacja/opcje folderów/widok/ukryte pliki i foldery i zaznaczasz Pokaż ukryte pliki i foldery
Nowicjusz
Opublikowano

Ssy powinny się znajdować w miejscu:

C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\"nazwa konta steam"\counter-strike\cstrike_polish

pliki w rozszerzeniu .tga bądź .bmp

Nowicjusz
Opublikowano

Powiem tak, przeczytałem.

Nexores2 podał jak można wyświetlić ukryte pliki ale z tego co ja wiem ssy nie zapisują się w ukrytym folderze bądź jako ukryty plik.

Zapisują się w:

non steam: C:\Program Files\Valve\cstrike_polish

steam: C:\Program Files\Steam\steamapps\"login konta"\counter-strike\cstrike_polish

Nazwy tych plików powinny się nazywać tak samo jak mapa na której zostały te ssy robione z rozszerzeniem .tga bądź .bmp

Jeśli nie znajdziesz te ssy to prawdopodobnie admin Ci dał bana z takim powodem bez ssów. Albo w tych folderach co wymieniłem albo je nie znajdziesz nawet na dysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...