Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Siema... Czy mam bana?

Gość Yuki997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sprawdzić czy mam bana.?? bo nie przyszedł mi żadny email ani nic na combatarmsnexon.eu mogę się logować bez przeszkód ? powiedzicie jak bo nie wiem czy wracać do gry ;D

Opublikowano

Wchodzisz na stronę CA

http://en.combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Community/Profile

Wpisujesz swój nick i sprawdzasz User Status

A czy wrócić? Warto wrócić gdy gra cię wciągnęła.

Opublikowano

@ wiem że warto ponieważ gra też moich kumpli i siedze z nimi na skype i mi tak dziwnie oni w Ca ja Cs

ehh.. block ... przez kuzyna jak spał u mnie ;P bo czitów nasciągał i grał aż mi karte prawie spaliło wtedy xD A jak założe nowe konto? to jak będzie?? block czy działało ?

Opublikowano

I wszystkie hacki wywal. Chyba, że dostałeś Hardware, bo możliwe całkiem, jak czitowałeś, (czy tam twój kuzyn).

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

@ wiem że warto ponieważ gra też moich kumpli i siedze z nimi na skype i mi tak dziwnie oni w Ca ja Cs

ehh.. block ... przez kuzyna jak spał u mnie ;P bo czitów nasciągał i grał aż mi karte prawie spaliło wtedy xD A jak założe nowe konto? to jak będzie?? block czy działało ?

I tak Ci nikt nie uwierzy ;)

2096247301.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...