Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać na Topa oraz postać na Jungle

KubeN5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zamierzam kupić 2 championy. 1 na solo topa, a drugi na jungle . Proszę o porady, jakie championy polecacie na te linie . Jeśli chodzi o jungle to myślę nad Shaco, ponieważ podoba mi się ta postać, lecz każdy mi mówi, że nic nie robi w grze ;/ .. Proszę o podanie mi fajnych postaci na te linie i napisać coś o postaci Shaco .

Dziękuje i pozdrawiam

Opublikowano

Jungle polecam Rengara, Xina, Udyra, Mundo

Top Yorick, Xin, Shen

No chyba że jesteś osobą która chcę rady a i tak kupi to co ci się podoba ;d

Rengar - No Mana, Skille co chwile, dobry heal, Stun, Slow, Ulti Zaje...., Wytrzymały no i trzeba go budować ogólnie pod off tanka, nie że od razu Trinity tylko Frozen, Maw of Malmorius

Xin Zhao - Nie ma o czym gadać Gank=Kill :D Q robi taki dmg że 3/4 gp na te 3 hity + podrzucenie, dodatkowy attack speed+life steal, slow z doskokiem no a ulti bajeczka

Udyr - Skille co chwile, Osłonka, Life Steal, Odnawianie Many w skillu, Brak Ulti, Łatwa farma w jungli z R, Stun, Speed, epic ;D No i attack speed ze skilla który dodatkowo robi dmg na starcie :)

Mundo - Instant Slow, Massive skill dmg, Ulti co 60s, które healuje cie w ch*j, w cholere dmg ze skilla. Trudny w jungli ale jak ogarniesz to PRO

Shen - Tankuje wssystko i wszystkich, fajny system ratowania dupy innym, duuuuży dmg mimo niczego pod dmg ;d Taunt

Yorick - Heal, Slow, Speed Jeden z NAJLEPSZYCH solo top jego ci polecę jako 1szego :D A ulti nie wspominam, zbyt OP ;d

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...