Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupic?

Michal3111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema znów ja i co kupic. Kupiłem dziś miejsce na auto bo tamte 4 co dali już auta na ich miejsca są ;) i kupiłem se 1 miejsce na samochód i nie wiem co kupic na to miejsce pomóżcie ;0

Opublikowano

Najlepiej poczekaj na Carrere GT - w tą ślicznotkę warto zainwestować. Na pewno będzie kosztować kilkanaście tysięcy Boostów.

Opublikowano

tak wogule to nie ten dzial ale poczekaj na ta carrere

albo zaraz mateu5z wejdzie i ci rtr-x poradzi :)

mr2xd.png
Opublikowano

Wy w ogóle słuchacie autora?

On prosi o auto za igc a nie za boosty.Doradzacie mu Carerre GT której nie ma i jest za boosty

Masz tych aut już trochę,ale możesz kupić sobie świetnego Lotusa Elise - aczkolwiek już nie najlepszy...

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Widze ze dzial porady i oceny aut juz jest nie potrzebny wiec go moze usunmy :)

.Doradzacie mu Carerre GT której nie ma i jest za boosty

Sorki ale nie moge cos zrozumiec o co ci chodzi :P

mr2xd.png
Opublikowano

Kup lousa elise, autko jedno z leprzych. Świetne sterowanie, niezły vmax, ale niezadobre przyspieszenie. To narazie najlepszy wybór.

@up

ja przenosze te tematy, więc wiesz... Najlepiej, jakby te tematy były tam odrazu.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

@up

no spoko

duzo lepiej by bylo jakby tam odrazu je pisali ale ludzie nieturzy nie maja mózgów

Kup sobie camaro ss bardzo przyjemnie sie tym jezdzi i jest tanie

mr2xd.png
Opublikowano

6x @up :) jak ty mnie dobrze znasz ...

Ja polecam Rtr-x jest najlepszym samochodem z worlda <--- to jest moje zdanie ^^

Opublikowano

ah przepraszam , mój błąd nie doczytałem ze to miało być autko za IGC :)

jak za IGC to kup Lexusa LFA :) lub wstrzymaj sie tydzień na dodanie nowych autek za IGC :)

Opublikowano

Powiem tak: kupiłem lfa,wsadziłem chyba 1 czy 2 pro,reszta uliczna i wyscigowa,ale slabiutkie.Auto,skoczyło do klasy S,ma zajeb*ste przyśpieszenie,sterowność,auto miazdga.Po 320 km/h juz wolniej przyspiesza,fakt,ale miażdzy konkurencje.Tylko v-max mały,ale to nie ma znaczenia.Cud auto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...