Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Exp, Broń, KD

Greedo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.O to kilka pytan:

a) Jezeli jak ktos mnie zabije i podniesie moja bron to niszczy ja?

B) Jak mam staty np. 10/10 i wyjde z meczu to one zapisuja sie do kd?

c) Co to sa te plus misje? Jest tam napisane,ze trzeba sie zarejestrowac gdzies.Na czym to polega?

d) Gdzie najlepiej leci exp?

Za udzielenie odpowiedzi poleci like.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

1.Chyba nie niszczy. Zawsze po meczu dostajesz więcej GP niż kosztuje naprawa broni, więc nie musisz się martwić że nie będziesz miał zysków w GP.

2.Jak masz takie staty i wyjdziesz z meczu to zapisuje ci KD, chyba że cie ktoś kicknie to wtedy się nie zapisuje.

3.Te plus misje możesz wykupić sobie za RP. Są to takie dodatkowe misje. Możesz sobie wybrać nagrode za nie.

4.Jeśli dobrze grasz to najszybciej EXP poleci ci na S&D. Jak masz ACE i MVP to możesz dostać nawet 600 expa. Ja mam swój sposób na szybki EXP. Robie mape TD Egypt na 100 killi i 0 sekund i zazwyczaj tam mam MVP i ACE i dostaje 200-300 EXPA. A mape zazwyczaj kończe w kilka minut. Tylko jak tym sposobem wbijasz exp to musisz dobrze grać by mieć MVP i ACE.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jak ciebie kikną to ci nie zapisuje stat. To jest właśnie tak specjalnie zrobione. Powiedzmy, że masz hacki i masz staty 50-0 i ciebie wywalają, a staty ci zostają. Tak dobrze to nie ma.

@up Myślisz, że dlaczego niektóre osoby co mają słabe staty proszą o to żeby ich kiknąć, bo nie chcą sobie zepsuć stat. A jak ich kikną to kille i dedy się nie zapisują.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jak ciebie kikną to ci nie zapisuje stat. To jest właśnie tak specjalnie zrobione. Powiedzmy, że masz hacki i masz staty 50-0 i ciebie wywalają, a staty ci zostają. Tak dobrze to nie ma.

@up Myślisz, że dlaczego niektóre osoby co mają słabe staty proszą o to żeby ich kiknąć, bo nie chcą sobie zepsuć stat. A jak ich kikną to kille i dedy się nie zapisują.

Teraz już tak nie robią popatrz sobie na to popytaj na innych forach ja patrzałem i mówią, że nie działa tak że się zapisują ......

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

@up Jarek ma rację. Nadal jeżeli zostaniesz kicknięty z gry to Twoje staty nie wliczają się do KD.

To byłoby bez sensu

-.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...