Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] nostale.se

samios2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc , mam konto na nostale.se ale jak juz wlaczam gre i sie loguje to wyskakuje jakis komunikat , to jest zapewne to ze mpwiliscie ze polskie IP zblokowali i teraz zastanawiam sie jak zmienic zeby tam pograc.. , ale jak zmienie to potem jak to odmnienie i wgl?

Bo myśle ze cos spierdole i bedzie ;/

Opublikowano

Pobierasz flyvpn:

http://www.flyvpn.com/download

Jak zainstalujesz flyvpn włączasz to i wybierasz free trial.Otworzy ci się przęglądarka i masz tam passy.Potem te passy wpisujesz w flyvpn.Dajesz connet i otworzy ci się tabela wybierasz asia i wybierasz kor (2 albo 9 ja wybieram zawsze 2 ale to nie ma znaczenia ;p),dajesz connet i urachamiasz nostale se logujesz się i grasz.

Tu masz poradnik.

http://www.mpcforum.pl/topic/682535-tut-jak-zagrac-w-nostalese-v1v2/

@offtop

50 post i 50 odwiedzin już za mną :P

Evolution to skill97 z 30 multikontami.

Opublikowano

Ale jak wylacze potem ten program to bedzie wszystko jak dawniej?

A jeszcze jedno pytanie , kolega gra wczesniej i niby tam tak ejst ze nie na pl np : wk od 55 joba tylko np 1 sp od 30 lv jak sie wbije 40 to mozna 2 sp zalozyc ale lv i tak dalej

Opublikowano

Każdą kartę można założyć na 30poziomie, jeśli jest ona +0. Z każdym + karty wymagany lv założenia rośnie.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

A ok .. tnx , ale mi chodzi ze jak zmienie to ip przez ten program znaczy tak jak by .. jak z tego zrozumialem to jak wylacze ten program to znow mi przywroci jak takie jak teraz mam ip czy nie?..

Opublikowano

Aha tnx , leci like , a kuba jeszcze jedno [ytanko czyli robie luka <-> przykłąd , i robie , ranga , sina , wk , destro to moge to all na 30 lv zalozyc ale np jak uylpesze te wk +1 to jest np na wieksz lv wtedy? hmm ?

Bo tak to zrozumiałem

Opublikowano

Tak, możesz wszystkie zakładać na 30lv. Po ulepszeniu karty na +1 możesz ją założyć na 40 poziomie.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Aha tnx , a uzywasz tez tego programu bo ja bym go sciganol i zmienil te ip ale sie boje ze cos zjebie ;/

Ale rozumiem ze go wlanczam ip sie zmienia wylaczam i automatczynie ip moje sie przywraca tak?

Opublikowano

tak jest. Jest to program który zmienia ip podczas swojego działania, kiedy zamkniesz jego proces przywraca się twoje dawne ip

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Aaaa . tnx bo ja myslalem ze zmienie i jak wylacze to juz te koraeanskie zostanie ... ale odp udzilone temat do zamkniecia

Ale oczywiscie like ;)

Na zlecenie autora zamykam /// MrJigoro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...