Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[hamachi] Problem

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wy też macie problem taki, że jak próbujecie się połączyć wyskakuje wam komunikat o dużej liczbie połączeń na hamachi i czy zezwalać programowi na łączenie się (monitorowanie)?

Zaczęło się dzisiaj :/

Tak samo mam z serwerem. Odblokowałem PortMap, dodałem kolegów do Hamachi, zarejetrowali się i błąd łączenia -.- Wszyscy u mnei na czerwono są na hamachi... Zna ktoś rozwiązania na te dwa problemy?

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Nom mi też coś takiego zaczęło wyskakiwać.....ale udało mi się w końcu połączyć tylko ,że przy nicku każdego kto jest na hamachi mam ograniczenie łączności i na serwa wejść nie mogę -.-

Opublikowano

Każdy ma takie coś... dzisiaj hamachii jest przeciążone i raczej sobie nie pogracie...

であるSpidoo

Opublikowano

Ehh za dużo serwów na hamachi porobili i możemy se już więcej nie pograć.

@jak ktoś będzie miał jakieś info co się dzieje z hamachi to pisać jak najszybciej :PPP

Opublikowano

ja to samo mam.. lecz polaczylem sie ale na max 10 minut.. teraz nie da sie na serwa wbic...

...

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.

You can try to refresh the page by clicking here

Opublikowano

Czy wy nie rozumiecie tego co napisalem ?? PO wycieku plikow serwerowych prawie cala europa stawia sobie serwy na hamachi . 1 osoba srednio 5-8 sieci robi teraz sobie wyobrazcie ile tysiecy osob zaklada privy i ile sieci to jest .... wiecie jakie to jest obciazenie ?!.

Opublikowano

@PanZagłady

Czy wy nie rozumiecie tego co napisalem ?? PO wycieku plikow serwerowych prawie cala europa stawia sobie serwy na hamachi . 1 osoba srednio 5-8 sieci robi teraz sobie wyobrazcie ile tysiecy osob zaklada privy i ile sieci to jest .... wiecie jakie to jest obciazenie ?!.

dziwic sie nie ma co.. mozliwe ze to ostatni raz gralismy na hamahi ?... czy zrobia cos nowego i dzialac bedzie..

...

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.

You can try to refresh the page by clicking here

Opublikowano

myśle, że zrobią porządki i jakieś ograniczenie sieciowe... napewno powiększą też serwer....

であるSpidoo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...