Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Lineage

AsuR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam zamiar zagrac w Lineage'a lecz przed poznaniem gry chce sie czegos dowiedziec.

Jak jest z popularnoscia tej gry, czy ma ona duzo graczy, w tym newbie i stalych, czy jest to juz "umierajaca" gra w ktorej jest juz coraz mniej ludzi i niedlugo zakonczy kariere?

Łatwo jest tam znalezdz polakow, jesli tak to jak ? (chodzi mi o popularnosc polskich graczy na danym serwerze/kanale)

IS co z nim? Czy mozna zagrac w ta gre bez wydawania pieniedzy i nadal byc kims, lub cos osiagnac, czy moze jednak od ktoregos lvla item shop jest niezbedny?

Jak z expem i questami?

Gdzie znajde + i - gry?

Skile- widowiskowe, unikalne ? Jest ich duzo?

I to narazie tyle, za wyczerpujace i odpowiednie odpowiedzi bedzie lajk.

Opublikowano

Dla mnie Lineage to klasyk. Nigdy się nie wypali. Newbie trochę jest ale większość to stali i doświadczeni. (np. taki ja co gra od c3 :D)

Polaków jest sporo na oficjalnych serwerach NCsoftu. Najłatwiej znaleźć po nicku :P

Według mnie w każdej grze się da grać bez item shopów i innych podobnych, to po prostu ułatwia grę.

Exp to raczej się farmi bo czasami są questy na 100 mobów itp. ale ja jestem przyzwyczajony do nawalania mobów godzinami.

Plusy i minusy? Sam zobaczysz jak zaczniesz grać :)

Skille niektóre są ciekawe ale jest tak jak w wowie... Tą grę napisali dawno a nie będą przerabiać całej gry żeby odświeżyć animacje skilli.

Zobacz sobie na stronie coś takiego jak Path to Awakening.

Tam co pare poziomów dostajesz nagrody. (Z tego co pamiętam to 5,20,40,52,61,76 lvl) i na każdy dostajesz odpowiednią zbroje i broń oraz spirit/soul-shoty (to już sobie wygoogluj jak działa :P).

Naprawdę ułatwia grę a itemy są na 30 dni więc zdążysz wbić praktycznie najwyższy lvl i kupić własną zbroje :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...