Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ban na pejsbuku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema giercomaniacy! Mam takie pytanie. Zablokowali mi konto (ku%$y je^^^e) na facebooku za nieprawidłowe dane. Pewnie jakiś ciul mnie zgłosił i chyba wiem kto, ale nie o to pytam. Chcieli mojego dowodu osobistego i coś ulepiłem i im wysłałem, ofc tylko widoczne moje imię i nazwisko, data urodzenia i fotka i tyle, bo więcej nie potrzeba. I teraz pytanie. Ile te łajzy odpowiadają na taki formularz? Czekam prawie ze 2 tygodnie i nic. Jak sobie poradzić, bo bez pejsbuczka życie traci sens i nie mam kolegów !!!

Cześć :)

Opublikowano

Ja pierdole jak można płakać o FB?Kolegów w rl nie masz ;o?

No weź nie dręcz człowieka. Przecież wirtualne i sztuczne lajki są teraz oznaką zajebistości xD

@Top: Skąd mamy wiedzieć, w ile Ci odpowiedzą? Może mają urlop, przerwę na kawę?

7m9a.png

Opublikowano

Wysłali mi ankiete na mejla o ocene ich kontaktu z supportem. Ofc zero odzewu z ich strony. Nie wiem, czy są tak bezszczelni, czy co, ale zjebalem ich rowno.

@upall Do zjebow. Pejsbuk służy mi do komunikacji w jakieś tam społeczności, a znajomych mam tylko tych z reala, nie akceptuje żadnych aplikacji i niczego nie lajkuje. Nie mierzcie innych ludzi swoją miarą...

Cześć :)

Opublikowano

Zablokowali mi konto na facebooku za nieprawidłowe dane.

fajnie że według mojego facebooka mam na imię roman , mam 92 lata i urodziłem się na Alasce ,a bana ani widu ani słychu

Opublikowano

Mało tego na facebook którego używają tylko ludzie nie majacy świadomości co się dzieje na świecie.... Domyślnie wszyscy mają włączoną funkcję

" face recognizer "

Która przypisuje naszą twarz do danych :) A jeśli facebook ma taką bazę danych to sprzedanie jej firmie która zajmowała by się czymś takim (np. system kamer i od razu wiadomo kto idzie )

A najgorsze jest to że my z tego nic nie mamy a FB kasóje za takie coś grubą forsę

PS: Nie mam FB

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Muszą mieć dużo takich zgłoszeń i to jest zapewne powodem, dlaczego tyle czekasz. Cierpliwości, a na pewno wszystko się uda. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...