Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zlagować serwer minecraft?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. To mój 1 post na forum więc proszę o wyrozumiałość. Od pewnego czasu denerwuje mnie pewien serwer minecraaft oparty o serwer dedykowany (banują ludzi bez powodu). Postanowiłem odegrać się na serwerze i szukam czegoś czym mógłbym go zlagować(serwer)/zawiesić(serwer)/usunąć pliki serwera. Szukam czegokolwiek co uderzyło by w serwer? Kiedyś pamiętam jak zlagowałem serwer lecąc przed siebie z prędkością 100 klocków\s. Może to być coś w tym stylu albo jakiś program. Jeżeli uważacie, tego typu rzecz za niewykonalną to piszcie bo jestem w tym zielony raczej. Aha no i może wszystko brzmi troche głupio ale ten serwer wkurzył mnie już na wylot. Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Nie zlagujesz serwera będąc zwykłym graczem :P

Jak serwer ci się nie podoba to po prostu na nim nie graj...admin serwera może sobie robić co mu się tylko podoba,ale każde jego złe i nie uczciwe zachowanie może skończyć się tym,że na serwerze nie będzie ludzi a co za tym idzie serwer padnie sam,więc twoja ingerencja jest nie potrzebna :P

Opublikowano

Znam sposób na wyłączenie serwer.

Wskocz w niezaładowanego chunka. Jak się poszczęści, to uda ci się przelecieć poziom bedrocka.. Gdy będziesz spadać mniej więcej minutę, serwer powinien się wyłączyć. Możliwe, że zostało to już naprawione. Testowane na 1.2.5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...