Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Help Me!

Elained

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze grany teemo pod off tanka miażdży ad bruiserów na solo topie, takich jak darius, riven, jax itp. Uniemożliwia im atakowanie strzałką i git. Niestety każdy ap solo toper może go po prostu rozjechać.

Ryze jedynie na mida jest bardzo mocny, early game ma średni, ale w late, jak jesteś dobry, a nie budujesz a go na ap carry tylko na ap tanka (frozen heart, banshee, rod itp.) to jest jak ap carry bez itemków na ap o.O Taki właśnie jest Ryze :)

Nie napisałeś kogo szukasz, weź to jakoś inaczej napisz, bo podobny do ezreala, ma stuna slowa, ez to ad carry, nie wiem czy w ogóle jakiś ad carry ma stuna, oprócz ulti Ashe.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Ryze jest bardzo mocną postacią, jeżeli nie wyprowadzisz na niego dobrej kontry to przegrasz mida.

Bazuje na manie co bardzo mu pomaga.

Ult dodaje AoE+spell vamp, Q harras, klatka i AoE.

Kup, sprawdź, to 450 IP :)

Opublikowano

Teemo na rankedy nie polecam ;d

Polecam (Na mida) Tak jak @UP: Ryze , Akali , Kassadin , Morgana <-- Champy często banowane na rankedach. podobnych do ezia mhm Ezreal xD

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Kup sobie eza.

Aoe ulti, łatwa farma, skillshoty, łatwy harras przeciwnika, jeden z lepszych ad carry, dobry dmg, mobilny, dobry escape system.

Opublikowano

Ja tam polecę Vayne.

Świetny AD Carry, łatwo się nią farmi, jeżeli ogarniesz "e" to będziesz co chwilę stunował + dodatkowe dmg z q.

Ona jest ogółem świetna do ścigania enemy dzięki ulti i "q".

Jeśli ogarniesz na nią kryty to będziesz robił miazgę.

Opublikowano

ja bym ci radzil kupic Kennen-a

+ wymiata na poczatku gry

+ rzadko kto przezywa combo kennena [E+W+Q+R] albo [Q+W+E+R]

+ dobry na wszyskich alejach [bot Mid Top]

+ znakomity styl uczieczki i gonienia przeciwnika

+/- brak many

Opublikowano

To może urgot? Ludzie mówią, że słaby, bo jest po nerfie. Ost na ad carry mnie wepchnęli i wziąłem urogta, to od razu spam na czacie, że jestem noob i w ogóle. Okazało się, że ten noob urgot, najwięcej w teamie zrobił i najwięcej miał killi.

+ slow

+ tarcza

+ spam z Q

+ trutka

+ bardzo przydatne ulti

- dużo many je z Q

Opublikowano

Zastanawiam się nad Vayne, Keenenem i Ryze. Zalezy mi aby dograć tą postacią do 30lvl, kupić na nią runy, grać rankedy i żeby nie była mega papierowata i żeby była łatwa do ogarnięcia.

ezreal__s_wings_by_zerotypex23-d4q3q8j.png
Opublikowano

Ale czy ryze coś zdziałam?Czy są lepsi od niego, bo podoba mi się ale nie wiem czy go kupywać.

Ryze to jeden z najmocniejszych picków na mida i bardzo częsty pick na high elo.

+ Nie trzeba budować AP w mid i early game. (przeliczniki od many)

+ Niski cd na Q

+ Pasyw zmniejszający CD o 1 sek po użyciu skilla.

+ Ulti dzięki któremu możemy dać radę 2v1 z low hp.

+ Instant klatka

+ Kontruje większość casterów na midzie.

+ Nie banowany.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...