Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Serwery

JooPek's

Odpowiadaj na pytania  

94 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie serwery najcz?sciej wed?ug was startuj?

2. 2. Czy jak kto? robi zapowied? chcecie aby serwer by?

3. 3. Czy jak nie ma ?adnego fajnego serwera "Polskiego" idziesz na zagraniczny ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie najczęsciej startują denne serwery medium , chciałbym aby wyszedł jakiś fajny serwer 4Fun,

jak nie ma żadnego fajnego serwera "Polskiego" nie ide na zagraniczny. Proszę o wypełnianie ankiety

Opublikowano

Ludzie powiedcie mi .. Na chuja wy czekacie na harda jakiegoś?

Jest tyle hardów już że się srać chce..

Ravia, gówniana Balmora ale zawsze hard, Tiveria, Dreanor etc..

Widze że to się nie zmieni póki ktoś nie postawi serwera dla kasy tylko dla ludzi...

Bo na Hard / Medium można nieźle zarobić.

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Teraz startują jeb*ne gówna hardy -,-"

Niby ten pro elo elo Reinor 4fun?

ahahhahaaaahaahhaha taki 4fun ze żeby wbić 90 trzeba być prze ch*jem

szybciej na Balmorce wbilem 75 niz tam -,-"

Pozdrawiam

Czekam na 4fun

Opublikowano

Teraz startują jeb*ne gówna hardy -,-"

Niby ten pro elo elo Reinor 4fun?

ahahhahaaaahaahhaha taki 4fun ze żeby wbić 90 trzeba być prze ch*jem

szybciej na Balmorce wbilem 75 niz tam -,-"

Pozdrawiam

Czekam na 4fun

To dobry jesteś skoro na Reinor bez IS'u 75 można wbić archerem w 4 godziny expa -_-.

Opublikowano
Ludzie powiedcie mi .. Na chuja wy czekacie na harda jakiegoś? Jest tyle hardów już że się srać chce.. Ravia, gówniana Balmora ale zawsze hard, Tiveria, Dreanor etc.. Widze że to się nie zmieni póki ktoś nie postawi serwera dla kasy tylko dla ludzi... Bo na Hard / Medium można nieźle zarobić.
To się nigdy nie zmieni,bo każde prywatne dziadostwo jest dla kasy..dodajmy kasy bez podatku ! kiedyś się zarabiało na PD broni 65 powiedzmy i jakieś tam inne rękawice,dziś to ulepszacze głównie wejścia na mapki a nawet auto-potki! itd,,,oczywiście pod każdym serwem pisze "to mozna zobyc w grze" tylko szansa na drop 0,4%! ja nigdy nie zagram na hardzie bo to najbardziej zryte prywatne serwy takie moje zdanie było od początku i koniec,już bym wolał wrócić na pl-aby powstał prawdziwy serw nie dla zysku musiała by go postawić dorosła osoba nie zjebany 16-latek który marzy o smart foniku za 2 tysiaki,bądzmy ze sobą szczerzy nigdy nie doczekamy się fajnego serwka bo Polak jest pazerny,zachłanny i myśli tylko o sobie,no i komuterstwo to chyba najbardziej niszczy każdy serw ale to już sobie sami admini ga/gm wbijają gola.

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Ja bym chciał serwer 4Fun / Easy

sygnamz.png

Start serwera 24.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami - Reinor.pl

Opublikowano

A ja czekam na jakiś porządny serwer, kurwa hit mega Media/Hard czy coś takiego..

Draenor2 - bug yang. Niby 1k os na starcie i wszystko profesjonalne..

Vanesia - bug na perły i tęczowe i 70% serwera to BM ;]

Raske - miał być to taki hit.. nawalili ulepszaczy od groma i gra tam z 300-400ludzi..

Death2 - miał być 4fun fajniutki, wszedłem, zobaczyłem i po godzinie skończyłem. (Serwer wgl padł)

Vilanos - tutaj to szkoda gadać.. Nie wiem czy ktoś tam jeszcze gra. Bug na Bugu.

95% nowych serwerów albo upada, albo ma jakieś bugi, albo jest nie dopracowana, jest po prostu hujnia jedynym słowem.

Czekam na jakiś porządny serwer, ale chyba się nie doczekam ;/

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Teraz startują same hardy , żadnego dobrego easy ani mediuma (reinor już się nudzi , a to miał być taki hit...) i nie mówcie mi że nie potrafię grać na hardzie , bo potrafię ale po co? Jaką mam pewność , że czegoś się tam dorobię , a serwer zaraz nie upadnie? Chce pograć na hardzie , to idę na PLa , serwery prywatne powinny powstawać po to by odpocząć od monotonii PLa i dobrze się bawić , wbijając większe lvle w bardzo szybki czas , robić fajnie wyglądające epiki i bawić się z ekipą w grze jak i na TS , nieprawdaż?

Dziękuje .

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Ja czekam na taki serwer jak upadły CreativeMt2, ale takiego już nie będzie. Tivieria jest dobra le mało ludzi ;/

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

A ja czekam na jakiś porządny serwer, kurwa hit mega Media/Hard czy coś takiego..

Draenor2 - bug yang. Niby 1k os na starcie i wszystko profesjonalne..

Vanesia - bug na perły i tęczowe i 70% serwera to BM ;]

Raske - miał być to taki hit.. nawalili ulepszaczy od groma i gra tam z 300-400ludzi..

Death2 - miał być 4fun fajniutki, wszedłem, zobaczyłem i po godzinie skończyłem. (Serwer wgl padł)

Vilanos - tutaj to szkoda gadać.. Nie wiem czy ktoś tam jeszcze gra. Bug na Bugu.

95% nowych serwerów albo upada, albo ma jakieś bugi, albo jest nie dopracowana, jest po prostu hujnia jedynym słowem.

Czekam na jakiś porządny serwer, ale chyba się nie doczekam ;/

Reinor stoi i jakoś trzyma się dobrze, mało istotnych bugów :P

Opublikowano

@UP, prezka zniknęła z mpc forum + strona nie działa + oczytałem się o tym serwie

I stwierdzam że to kolejny nie wypał, dwie strony w starej prezce o nie subordynacji administracji

I o zmarnowanych czasu na czekanie tego "GÓWNA". Bony po 2-3% na odbicie ciosu itp..

Czarni i Biali? Nie lepiej Shinsoo i Linno? Bezsensu..

Wole coś z rozsądkiem ;x

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

To dobry jesteś skoro na Reinor bez IS'u 75 można wbić archerem w 4 godziny expa -_-.

Chodzi mi idioto o av2 -,-"

Na 4fun za spota powinieneś dostać przynajmniej ponad kulke a nie 5% -,-"

Opublikowano

Ja czekam na taki serwer jak upadły CreativeMt2, ale takiego już nie będzie. Tivieria jest dobra le mało ludzi ;/

Pamiętam ten serwer , rzeczywiście był niezły , mi brakuje serwera pokroju NovaMt2 , niby bugi były niby serv pod Is , ale gracze byli i atmosfera była (kapitalna) .

Opublikowano

Dyskusje tworzymy na temat jednego serwera, który ma przynajmniej 30 dni i jest online, tutaj nie dyskutujecie na temat danego serwera, więc zamykam bez zbędnego spamu.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...