Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini-mini TuT] Vote ON z SuperMasterem

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jest to nawet poradnik, raczej wskazówka. Ale pisze w tutorialach, bo nigdzie indziej ten temat nie pasuje.

By móc kickać i być supermasterem jednocześnie wystarczy podczas tworzenia nowego rooom'a ustawić parametry pokoju na takie jakbyśmy nie mieli premki.

Dajmy na to wybieramy Zakhar. Ustawiamy 100 kill - możemy voteować.

Kończymy grę na Zakhar i zmieniamy mapę na Emblem - błąd. Za każdym razem trzeba tworzyć nowego room'a tak jakbyśmy nie mieli premki. I za każdym razem domyślnie trzeba ustawiać kille na 100. Inne parametry nie mają tutaj znaczenia. No chyba, że zmieniamy nazwę rooma, po tym jak już go utworzyliśmy. To również może wpłynąć na to czy będziemy mogli kickać innych.

To tyle. Miłej gry.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Wow ... :O Właśnie nie wiedziałem jak to rozgryźć... dzięki wielkie... <3

Myślę że bardzo pomogłeś ludziom którzy mają S****Masterka. :D

Like zasłużony leci. ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Szczerze mówiąc bardzo się przyda. Jeśli to tak zadziała to dużo hackerów już ze mną nie pogra. A pytanko mam bo często jest tak że jak da się kickać to się kicknie jedną osobę i się blokuje kickanie. Czy też tak jest ?

Oczywiście lajk

95960628811806457489.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...