Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]WI-FI,pomóżcie szybko.

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem z netem ponieważ ściąga mi 70 kb/s a powinno 1 mb/s więc mam podejrzenia, że ktoś się łączy z moim routerem wifi a więc jak zablokować do tego dostęp ????.Like poleci szybko.

Opublikowano

kiedy jesteś podłączony do swojego routera, odpal przeglądarkę wpisz 192.168.1.1

wpisz passy do routera i możesz tam sprawdzić kto jest aktualnie do niego podłączony

komputery, ich nazwy, ile czasu są już podłączone i ich adres MAC...

No i chyba masz hasło do sieci wi-fi ?? Jeśli nie to szukaj w ustawieniach słowa wireless a potem security i tam ustawisz hasło.. Mówię to na podstawie swojego routera TP LINK... u ciebe może być inaczej.. Możesz też zmienić zabezpieczenia na WPA2 ( każdy da się złamać ) i standard transmisji na " n "

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

A jakie masz normalnie lacze?

Po cholere ustawienia komputera, router sie ustawia

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

.. watpie, zeby ktos az tak spowalnial internet. z co do zablokowania urzadzen, to od dostawcy zslezy, bo np ja mam internet z vectry i moge miec polaczone 3 urzadzenia do routera i w zaden sposob nie da sie go zlamac

spongebob1.png

Opublikowano

to ustaw sobie filtrowanie adresów MAC i już ja ci w pierwszym poście wszystko ładnie opisałem.... A takich ustawiń nie zrobisz na kompie bo to nie on jest routerem..

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

w pierwszym poście masz jak wejść do ustawień routera.. A potem szukaj tam u każdego wygląda to inaczej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...