Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Mod do xenoxmt2

ero-senin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak podjąłem się zrobienia moda do xenoxa coś typu kamer nom i tak dzis zaczolem pracuje nad tym 2h narazie i zrobilem póki co tyle że w serverinfo mam już xenoxa ch1 tylko i jest w modzie norm i nie ma błąd połączenia się tylko ciągle zostaniesz więc co kolwiek ruszyłem nie działa bo kamerek zablokował nam moda na xenox zamierzam sam zrobic moda lub zdjąc jakos tą blokade kto chce tego serverinfo pisac w komentach to dam ze skanem może wy coś spróbujecie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie wbijesz przez moda, i nie bedziesz mogl... proste, zaplacili kamerkowi ^^

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

ja już z kolegą robiłem i za uja się nie da ani ominąć blokady , jedyne co tam działa to Bs od padmaka a moda nie da raty tam rozkręcić

2jdf0ab.png     

Opublikowano

ja już z kolegą robiłem i za uja się nie da ani ominąć blokady , jedyne co tam działa to Bs od padmaka a moda nie da raty tam rozkręcić

hmm skoro tak mam nową opcję i 1 pytanko masz może cos w stylu drop hack na xenoxmt2? i jeszcze 1 da się zrobic swojego moda ... tylko to trochę roboty i doświadczenia

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...