Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[OPINIA]JailCraft - Cała prawda !

EpicSides

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JAIL CRAFT -- > LeeM.R oraz jego drugie konto G.User .. cała prawda.

www.mpcforum.pl/topic/705684-jail-craft-wiezienie-dedyk132autorskie-pluginy-zapraszamy

Prawda o tym serwerze jest dziecinna.

Ten temat to nie kolejny SPAM .. lecz naprawienie ludziom mózgu.

Autorskie Pluginy

Żadne autorskie .. wystarczy wpisać komendę /pl

rde malinczik zbanowałeś mnie za nodusa a wcale go nie mam kopałem sobie piaskowca z patulec i było ok ale nagle dostałem bana za nodusa

więc proszę cie o odbanowanie aha i jeszcze jedno mam paczkę modów od sąsiada na 1.3.1 i niema tam nodusa ani x-raya.

Admin banuje za to że ktoś nie ma hacków ?

Dodatkowo atakuje moją osobę publicznie w temacie.

Panowie i Panie, godzina 21:00 EVENT

Za ok 3 dni POWIĘKSZAMY SLOTY.

Miały być powiększone 3 dni temu :)

Dodatkowo admin błaga by kupowali VIP'a

Za pozytywny lub negatywny komentarz o jego serwerze daje 1,000$ na serwerze

Tam sektory kosztują o wiele więcej .. 0 uczciwości.

Mapka jest własna, nie jest ściągnięta.

Pluginy autorskie są, co prawda tylko trzy ale są.

Pozdrawiam i DZIĘKUJEMY ZA OPINIĘ!

Tak, tak .. wejdźcie na HolySerwer i porównajcie mapki .. HolySerwer istnieje dłużej więc widać że mapka kradziona

A autor zasługi dla siebie daje. Żenada, żenada, wstyd.

Dodatkowo nie chce się przyznać.

Proponuje zamknąć temat który podałem na początku z powodu wielu złych opinii, obrazy autora ( tzw. Ataki na graczy )

Oraz za zwykła kradzież :)

Osoby które znają ten serwer zapraszam do opinii .. po zobaczeniu prawdy .. przy okazji w cytacie możecie pisac wypowiedzi adminów.

Ataki na mnie:

1. Pepee

EpicSides.. też dostałeś bana , że się czepiasz ?

EpicSides. .. po pierwsze.. powiedziałeś, że weszłeś tylko na serwer ,i od razu wyszłeś no dobra to , teraz to podsumujmy . [/font]

Pewnie, nie mogłeś dostać bana bo przecież , od razu wyszłeś , zauważyłeś mapkę hmmm... po pierwsze, skoro od razu wyszłeś , to nie zdążyłeś zobaczyć całej mapki ; ] .

Po drugie skąd możesz wiedzieć, że gracze klną skoro , po pierwsze , jest regulamin .. więc od razu kick . Jeżeli ktoś przeklina Ps: nie na jednym z jail klną więc się czepiasz o byle co..

Więc jak tylko weszłeś ,i wyszłeś to z kąd możesz wiedzieć, że klną ? . co ? . trafiłeś na jeden momencik gdy ktoś przez, przypadek napisał kur** ? gdzie to zdarza się na innych serwerach nie , mal 1000razy .

Admin , robi wiele , więc jak nie wiesz , to nie komentuj.. przecież tylko weszłeś i wyszłeś : ] .

To skąd wiesz, czy coś robi , czy nie ?

I może Cie nie znam , ale po co mam Cie znać ? . Tutaj prowadzimy dyskusje , a nie poznawanie siebie ! .

2. HisYourFace

Innym słowem: Wszedłeś, zobaczyłeś, że mapa jest podobna, siedziałeś 5 minut gdzie może z 2 osoby przeklnęły (sam na nim gram jak porąbany i przekleństwa zdażają się rzadko) i wyszedłeś, pisząc, że serwer jest ''żalowy'' co jest nie prawdą. Gdybyś pograł 2-3h byś wiedział, że serwer zasługuje na więcej niż ocene 6/10... Szkoda.

Temat został założony po to by zobaczyć jacy są to ludzie którzy kradną a inni gracze ich popierają.

To nie jest Spam :)

To wszystko z mojej strony :)

Zapraszam do wypowiedzi :)

P.S. Dla mnie te w spoilerze cytaty są dla mnie atakiem :)

Nie ma to jak wstawić komiks do "Pogaduszki"...

Opublikowano

Co ty chcesz udowodnić ? jak ktoś ma zagrać to zagra i ty nie mów, że admin to dziecko bo go nie znasz nawet jak napisałem, że mam crasha to admin odrazu na gg napisał i chciał pomóc więc admina interesują gracze i jest to spoko,miły facet więc nie wiem co masz do niego konkurencja czy zazdrość ?

Opublikowano

Co ty chcesz udowodnić ? jak ktoś ma zagrać to zagra i ty nie mów, że admin to dziecko bo go nie znasz nawet jak napisałem, że mam crasha to admin odrazu na gg napisał i chciał pomóc więc admina interesują gracze i jest to spoko,miły facet więc nie wiem co masz do niego konkurencja czy zazdrość ?

Udowadniam prawdę .. łał wiedział co zrobić i ci napisał .. chodzi o to że jest KŁAMCĄ I ZŁODZIEJEM

Opublikowano

@up

Powiem tak, konkurencja na pewno nie bo dogadałem się z Head Administratorem Holy Serv, bardzo miły człowiek i wszystko sobie wyjaśniliśmy.

---

Admin banuje za to że ktoś nie ma hacków ?

Dodatkowo atakuje moją osobę publicznie w temacie.

Każdemu zdarza się popełnić błąd, tym bardziej jeśli Admin jest sam na 20'stu graczy, osoba została odbanowana i przeproszona.

----

Miały być powiększone 3 dni temu :)

Dodatkowo admin błaga by kupowali VIP'a

Za pozytywny lub negatywny komentarz o jego serwerze daje 1,000$ na serwerze

Tam sektory kosztują o wiele więcej .. 0 uczciwości.

Widzę że nie potrafisz czytać, 1,000 $ dostaje się za opinię, nie ważne czy dobrą czy złą - chcemy wiedzieć co mamy zmienić.

Sloty zostaną powiększone jutro, po jutrze a może za 3 dni, ale to już max.

Ataki Graczy mojego serwera ?

Po prostu widzą że pierdolisz głupoty i siedzisz cały dzień przy PC spamując mój temat złymi opiniami - każdy by się zdenerwował.

Tyle z mojej strony, pozdrawiam.

Opublikowano

@Up

Miały być 3 dni temu ^.^ Jakoś widać że admin jest opóźniony. Niektórzy są sami na 50 osób i dają radę.

Ty nic nie zmieniasz .. ty kradniesz ^.^ Potwierdzi to z 10 osób z twojego tematu. \

Ciekawe czemu dostałem kicka jak nic nie zrobiłem .

Nie przeprosiłeś tylko go odbanowałeś bez przeproszenia.

Pisałeś z nim to dziwne, też z nim pisałem i jakoś powiedział że nikt do niego nie pisał prócz mnie i graczy serwera którymi na pewno nie byłeś ty. :)

Opublikowano

@UP

Jak mogłem Ci zabrać pieniądze ? Mówiłeś że Ci znikły, odpowiedziałem że zaraz to sprawdzę i wyszedłeś z serwera, ludzie ...

(to było wczoraj o ile się nie mylę, masz podobny nick w grze jak na mpc).

Opublikowano

@UP

Jak mogłem Ci zabrać pieniądze ? Mówiłeś że Ci znikły, odpowiedziałem że zaraz to sprawdzę i wyszedłeś z serwera, ludzie ...

(to było wczoraj o ile się nie mylę, masz podobny nick w grze jak na mpc).

No nieźle, dobrze że założyłem ten temat.

Opublikowano

Szkoda czasu na ten serwer. Weszedłem i jak zobaczyłem serwer to alt+ f4 odruchowo.

@offtop

czemu mi forum minecraft - publikacje nie działa ??

Opublikowano

Szkoda czasu na ten serwer. Weszedłem i jak zobaczyłem serwer to alt+ f4 odruchowo.

@offtop

czemu mi forum minecraft - publikacje nie działa ??

Ja 5 min. posiedziałem ;D

@offtop

Nie wiem, mi działa ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...