Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Reinor

adoSini

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aby dostac sie na stronke trzeba miec farta a zeby sciagnac clienta to musi byc CUD !

;]]

Click Like ;]

Opublikowano

Atakują serwer co jest logicznym i naturalnym działaniem konkurencji ;D Musimy poczekać na rozwiązanie problemu ;]

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Dyskusje o serwerze można otworzyć po miesiącu stania serwera.

A co do serwa to niewypał mówiłem wcześniej. Admini się chwalili jakie mają super zabezpieczenia i serwer padł. Pycha ich zgubiła ;P

Opublikowano

ja to bym polaczyl kazdy serwer z kazdym. w niektorych brakuje tego a w niektorych tego. takie douzupelnienie. jak nie exp to gracze, jak nie gracze to system ulepszen itd itp. Reinor bedzie dostepny pewnie po polnocy jak sie troszke uspokoi ;) pozdrawiam.!

;]]

Click Like ;]

Opublikowano

nie padł... Była informacja że mogą być problemy na początku ale spokojnie serwer przetrwa :)

1337113491-U379973.png

Opublikowano

ddosy, jak zawsze 1k+ ludzi na start co sie dziwic.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Server jest spoko ogarnięty team tylko mi szkoda że te Ddos lecą współczuje team'owi

@Up

Miałem taki problem i strona działała jeszcze z 30min temu i zrobiłem konto i gram

x

Opublikowano

Serwer to DNO zrobiony jest Hard/Medium

gdzie mialbyc medium/4Fun :)

SYF ZE SZKODA GADAC 2 TURISAS ZEGNAM

After Life.

Opublikowano

Serwer osobiście mi się nie podoba, nie jest to 4fun... Więcej ciekawości wywarł na mnie Vilenos..

TEN SERWER JEST BEZ DUSZY!! MIASTA DENNE, ZA DUŻO EQ.. i WOLNY EXP ..

Osobiście nie polecam

37143810364250485063.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...