Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eldaria [Zapowiedź] [Nabór do teamu] [RPG] [FB] [Rasy] [Wojny]

Eldaria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer Eldaria poszukuje ogarniętej ekipy do postawienia serwera. Serwer posiada sponsora, przez co nie upadnie po kilku dniach. Planowana ilość slotów to ok 100.

Główną koncepcją jest prowadzenie serwera z sporym naciskiem na tryb RPG, w grze wystąpi kilka ras do których każdy będzie mógł dołączyć , dołączenie do rasy zagwarantuje unikatowe bonusy. Serwer ma być głównie celowany do osób kochających klimaty RPG.

A oto małe podsumowanie:

- Unikatowe Rasy

- Co tygodniowe wojny

- Frakcję

- RPG system budowania osady.

I inne w niedalekiej przyszłości

;)

Podanie do teamu

W podaniu proszę napisać co jesteś w stanie zrobić jakie są twoje umiejętności , wybranych dodam do wl :)

Obecnie serwer jest zamknięty dla zwykłych graczy ;)

IP: 188.165.241.10:25078

Opublikowano

Siemka mój nick w grze LunCer!

Mam duże doświadczenie w pluginach byłem adminem na chyba 10 serwerach. Zwracam uwagę na wszystkich graczy, każdemu staram się pomóc.

Nie wiem czy wiek ma znaczenie, ale mam 12 lat. ;[

Myślę, że mogę być adminem,
Pozdrawiam całą załogę serwera.
Opublikowano

Witam mój nick w grze to Hetman. Nie mam zbyt dużego doświadczenia z pluginami ale zwracam wielka uwage na graczy i ich problemy oraz staram się je rozwiązywac. Mam duże doświadczenie w grach RPG i mam nadzieje że może się to przydac.

Mam 15 lat.

Opublikowano

Siema :) Mój nick to Kubix2402. Mam doświadczenie byłem adminem, Moderatorem, Pomocnikiem i Kid modem oraz na Prywatnym serwie Kolegi jestem HeadAdminem :) Jestem Ogarnięty i nie przeklinam :) Mam już prawie 12 lat i mam doświadczenie z graczami :3 Mogę pomóc rozwinąć wam serw gdyż nieźle buduje i Ogarniam komendy :) Lubie pomagać innym graczom :)

====INFO====

Moje GG - 44302738

Moje Skype - mrkubix2402

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam

Mam na imię Patryk, mam 17 lat . Moja przygoda w kwadratowym świecie rozpoczęła się ponad rok temu . W tym czasie posiadałem 2 serwery FB i SURVIVAL [Teraz zdecydował bym się na coś w typie Frakcji, lecz wtedy najpopularniejsze były Free Build oraz Survivale.] Więc w tamtym czasie troszeczkę zajmowałem się pluginami konkretnie konfiguracją , spolszczaniem oraz troszkę zaczynałem samemu coś pisać, niestety nic konkretnego z tego nie wyszło, może brak było tej motywacji. Komendy hmm z pluginami z którymi się zetknąłem myślę , że moja znajomość komend to 70-80%, lecz tych pluginów było w miarę dużo, więc jestem zadowolony ze swoich osiągnięć. Ponadto umiem wybudować w miarę ciekawe budowlę i posiadam przynajmniej od 4 do 6 wolnych godzin dziennie. Mam umiejętność współpracy z innymi ludźmi przebywającymi na serwerach, posiadam wymaganą kulturę, nie łatwo mnie zdenerwować i oczywiście chciałbym podjąć takie zajęcie nie wyłącznie dla własnych korzyści, ale również pomagać graczom oraz wspomagać serwer w kwestii technicznej. Posiadam sprawny mikrofon, skype, ts3, oraz gg jeżeli ktoś woli pisać. Staram się pisać zgodnie z zasadami ortografii , czasami popełniam błędy, ale myślę ,że zdarza się to dość rzadko oraz nie są to wielkie błędy. Mam umiejętność pracowania w drużynie lub teamie jak kto woli. Mój nick na MC to Marek69x.

W przypadku dalszych pytań lub prób skontaktowania prosił bym pisać na PW lub na skype kowalgse11.

Dziękuje z wyrazami szacunku Patryk.

Opublikowano

Cześć,

Mam na imię Kacper mam 13 lat i w MineCraft gram od 6 miesięcy. Mój nick w gdze to Czajko. Byłem adminem jednego z serwerów.

Narazie poszukuje ogarniętej drużyny tak jak ty dlatego piszę to podanie

Informacje:

GG: 43437248

I to wszystko

Pomogłem ?
Zostaw
+ ;) Pozdrawiam !

Opublikowano

NICK: jhsgv

IMIE: Maciej

STAŻ GRY: od 1.2.6 alpha

Jestem ogarnięty, miałem kiedyś własny serwer (wszystkie pluginy konfigurowałem sam) ale już go nie prowadzę, znam się tym i wiem co mam robić niezależnie od sytuacji :) Posiadam mikrofon i dostęp do wszelkiego rodzaju komunikatorów głosowych :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cześć jestem Łukasz mam 17lat pochodzę z miasta słynnego z przepysznych pierników (Dla nieznających polski to Toruń).

W Minecrafta gram od 1,5 roku posiadałem około 7 serwerów dedykowanych z 3 hamaki ale to były początki.

Moim hobby są jazda górska na rowerku (Taka extreme) ,tworzenie Dubstepu w FL studnio,mixowanie przeróżnych piosenek (z efektem mniej lub bardziej pocieszającym ucho).

Posiadam Skype (choć za nim nie przepadam) ,TS3 (to mój najukochańszy programik do rozmów),GG (rzadko bywam), FB i NK.

Staram się pisać zgodnie z powszechnymi zasadami ortografii ,no cóż ale szybkie pisanie robi swoje i literówki czasami wyskakują.

Moje zalety to:

-Nieprzekupność (życie mnie tego nauczyło)

-Tolerancja osób skrzywdzonych przez los, innego wyznania oraz koloru skóry.

-Trudno jest mnie zdenerwować a gdy się to stanie to się wyciszam i na nikogo 'nie naskakuje'

-Jestem spokojną i pomocną osobą.

No a teraz wady:

-Jak mi się czegoś odechcę to na drugi dzień znów robię tą samą rzecz.

-Szybko zmieniam zdania.

-Czasami mam takie chwile ,że nawet z głupich słów mogę się śmiać w nieskończoność.

-Mówię prosto z mostu jak coś mi się nie podoba to nie rzygam tęczą.

Mój skype to: skate350

GG:32948348

Często przebywam na tym TS3: Galactic-TS.pl

Mój nick w grze: NccM

Opublikowano

Mój nick w minecraft :MrDiamentPL

w minecraft gram od alphy 1.5_01

znam się na serverach :D jestem pomocny sam mialem włsny server ;)

znam się na pluginach mam dobrą opinie na innych serverach

na paru jestem kidmodem itp

i myślę że to wsztstko

Opublikowano

Witam ponownie. Chwilowo byłem nie obecny z powodów osobistych. H@ prosiłbym o wejśćie na gg, ponieważ dopiero przeczytałem jego propozycje i chciałbym omówić szczegóły o ile jest to nadal aktualne.

Opublikowano

Cześć mój nick to VeSp3r

Jestem miłym,ogarniętym graczem lubię piłkę nożną jestem też szczery byłem adminem/modem łącznie 10 razy lubię pomagać w rozwoju servera i bardzo chcę pomóc temu serverowi żeby był wspaniały.Mam 17 lat i mam na imie Adam :D.

Opublikowano

Moje Podanie/Prośba o dołączenie do Team'u .

- Spora znajomość RPG

- Umiejętność budowy

- Ogarnięcie Komend

- Umiejętność zapanowania nad graczami

- Umiejętność pracy zespołowej

- Mam 12 lat niestety . Nie przeszedłem jeszcze mutacji głosu .

Dlaczego chcę pomóc ?

- Uważam że ten serwer wypali

- Codziennie będzie pełny

- Gracze będą grali w ładzie

Nie posiadam GG , ale posiadam ts3 i skype i sprawny mikrofon .

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...