Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kargul_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Ja i mój kolega szukamy 2 osób do gry w Minecrafta na serwerze prywatnym. Czysty survival, miła, luźna atmosfera. Nie cheatujemy, grifujemy, wyzywamy, kradniemy itp. Nasze wymagania to wiek +13 skype + mikrofon ogarnięcię umiejętność pracy z ludźmi Mineshafter ze skinem aby się odróżniać. Opłata za miesiąc to 4,92zł SMS(za nie uregulowanie bez uzasadnienia - BAN). Zgłoszenia na gg 11503320 oraz skype j_katarzynski Wszystkich chętnych zapraszamy

Opublikowano

@UP

Ale to nie ma być server taki dla ludzi wszystkich. To będzie coś podobnego do kanciastej doliny albo kwadratowej masakry. Będziemy tam sobie grać razem, budowć, może jakieś escape-y. O to chodzi. A nie działki, admini, ludzie dookoła.

Opublikowano

Ta bd podobny do tych? kpisz sobie? Niedosc ze prezentacja nic nie wnosi , to jeszcze trzeba placić za granie na serwerze?? POGIEŁO CIE?~!~?... nie masz szans na to aby ktoś w to grał, koniec.

Opublikowano

Nadal mnie nie rozumiecie. To będzie serwer dla 5 osób do pogrania tak po przyjacielsku. Żeby odtworzyć taką jakby kanciastą dolinę, kwadratową masakrę, youtubową wyżynę. Może to ci da do myślenia. Na serwerze bedzie WL. Już rozumiesz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...