Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dotyczące Gift Code ! Allegro.pl

bartusxx9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po zakupie otrzymujesz login oraz hasło do konta minecraft.

Nie ma możliwości zmiany danych do konta

Chyba tyle Ci wystarczy aby nie kupować.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Nigdy nie kupujcie kont minecraft czyli że zaplacisz np. 20 zł koles ci poda pasy wyszystko ok a potem tylko przypomnij haslo i ma kase i konto :) Jak już kupujesz to kupuj giftcode

Opublikowano

nie kupuj na allegro ani nigdzie indziej, jedynym pewnym środkiem zakupu jest minecraft.net, co prawda płacisz te 88 zł chyba, ale masz pewność że nic Ci się z tym kontem nie stanie :)

Kupiłem rok temu konto na allegro i dalej sobie gram, kumpel pół roku temu za 19,99 i dalej gra, więc to są brednie, że się coś może stać.

Kupuj, dobra promocja jest a sprzedawca zaufany.

Opublikowano

Najlepiej kupuj od zaufanego sprzedawcy, czytaj komentarze. Gift Code kosztuje około 100zł. Teraz nie kupisz taniej. Ja kupiłem u tego gościa.

http://allegro.pl/minecraft-gift-code-oryginal-automat-24-7-i2530969938.html

No aukcja sie skończyła ale miał 90 sztuk. Mój login w komentarzach to Finez4. Najlepiej zadzwoń do niego na telefon lub GG(podane w aukcji) i spytaj się czy jest jeszcze możliwość kupienia kodu. Jeśli jest to idź do banku zrób przelew, zrób zdjęcie potwierdzeniu wysłania przelewu i wyślij mu na e-mail. Napisz mu na GG, że mu Wysłałes i powinien Ci podać Kod. Mi tak podał. W 3h miałem kod ;-)

PS. Jakbyś od niego kupował, to napisz mu, że polecił Ci jego Finez4 :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...