Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Weekend sowieckiej stali

askolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołgiści,

Sowieckie czołgi posiadają potężne działa. Nawet najcięższe z nich są dość szybkie, a ich zwrotność jest bardzo dobra, dzięki czemu dobrze sobie radzą na polach bitew. Stając naprzeciw sowieckiej maszyny niejeden czołgista był pewien obaw.

Niektórzy uważają jednak, że sowieckie maszyny są słabe, ponieważ ich potężne działa bardzo długo przeładowują i nie są zbyt celne. To jednak nie problem dla czołgisty, który zna się na swojej maszynie. W ten weekend każdy może skorzystać z bonusów przyznanych sowieckim stalowym bestiom. Od 7:30 w sobotę 25 sierpnia do 7:00 we wtorek 28 sierpnia będziecie mogli skorzystać z następujących bonusów:

50% zniżki na następujące sowieckie czołgi ciężkie:

• KW-1 (V tier)
  • KW-1s (VI tier)
  • T-150 (VI tier)

Uzupełnij braki w arsenale za pół ceny!

Przychód w kredytach dla następujących sowieckich czołgów zwiększony do 200%:

• KW-3 (czołg ciężki VII tieru)
  • KW-13 (czołg średni VII tieru)

Przychód w kredytach zwiększony do 125% dla KW-4 (sowieckiego czołgu ciężkiego VIII tieru).

Dodatkowe kredyty jeszcze nikomu nie zaszkodziły!

50% zniżki na materiały eksploatacyjne dostępne za kredyty.

Po tym weekendzie Wasze magazyny będą pełne zaopatrzenia, co pomoże Wam zaoszczędzić kredyty w przyszłości.

Doświadczenie dla załogi x3.

Wszystkie załogi, nie tylko sowieckich czołgów, będą przez ten weekend zdobywać doświadczenie trzy razy szybciej.

Pamiętajcie, że te bonusy są aktywne wyłącznie do wtorkowego poranka. Nie przegapcie tej okazji!

Podążajcie za czerwoną gwiazdą, czołgiści!

Opublikowano

Zajebiscie. nie ma to jak wbijać posty na samym kopiowaniu...

Podoba mi się ta opcja z 3x więcej expa dla załogi!

Ale znowu premium górą

Bo nie 3x, a 4.5... a jeśli ktoś ma w dodatku elitę, to jedna osoba ma aż... 9x więcej expa z bitwy!

+ bonus za pierwszą bitwę...

800x2x9=15k... :O

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Ten event mi z nieba spadł... Pewnie wiecie że w weekend chciałem doszkalać załogę dla IS7 (pisałem o tym w którymś temacie) czyżby WG zrobiło event tylko pode mnie? :huh: Hmmmm... za tydzień chce żeby można było kupić lowe za 5milionów.... ciekawe czy się sprawdzi.

Opublikowano

Nom. Ja zawsze kupuje 500 naprawczych 350 apteczek i 150 gaśnic. Jest to taka norma w trakcie takich eventów. Zazwyczaj to co kupie starcza do następnego eventu, polecam bo to duża oszczędność.

Opublikowano

Jak kupić więcej niż jeden sprzęt ekspoatacyjny ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Wchodzisz do sklepu - wybierasz sprzey eksploacyjny - wybierasz rodzaj sprzetu np. apteczka- wybierasz liczbe sztuk - klikasz kup.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...