Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info] Drozsze samochody

kurzy94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktos wie czemu teraz nap MR2 jest drozsza? wczesniej 1750SB a teraz 2100 ??

I czy to juz na zawsze czy tylko na jakis okres

mr2xd.png
Opublikowano

OK jak juz tak bedzie na zawsze czyli nowa fajna furka=bylenie siana to dziekuje za ta dre i zegnam wszystkich.

mr2xd.png
Opublikowano

Poj... bani stworzayli pchata i dojeba... takie ceny ze hoho choc ze zarabiam 10 ? na/h jerdynie co mnie popedza to tylko nuda do tej gry pierd.. ide zaraz na piwo :D stawiam mam 10 ? haha

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wnerwiają...

Opublikowano

Trololo, nic wam nie pasuje.. Najlepiej przestańcie w to grać bo czytając wasze komentarze wydaje mi się że zaraz się potniecie. Grając w NFS-w akceptujecie ich regulamin gdzie oni mogą wszystko z tą grą zrobić, a wy nie macie na to wpływu, co prawda zmiany są ostatnio nie ciekawe ale czy trzeba aż tak narzekać? Wiadomo że gdy gra się w gry free multiplayer to większość rzeczy jest płatna..

lownfast

Opublikowano

to jest prawda ze w slowniku internetowym free=nie placisz nie wygrywasz ani nie masz zabawy

mr2xd.png
Opublikowano

moim zdaniem powinny być wyścigi dla aut za IGC i aut za SB oddzielnie , co do tematu , ten , kto nie wydaje kasy na tą grę aż tak dużo przy tym patchu nie stracił , bo teraz za sprint dostaję (na 50 lv) 6.000 IGC za 1 miejsce , a wcześniej max 2.000 dostawałem , ostatnio jeździłem "starą" mazdą sped 3 , i ku mojemu ździwieniu wygrywałem z wozami za sb ;) kwestja umiejętności , co z tego jak ktoś kupi sobie wypasione lambo za sb , jak nie umie go prowadzić , co chwile wali w samochody i jest ostatni ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wg mnie ten path to była jedna wielka porażka, a world stał się jeszcze większą maszynką do robienia kasy. A to, że auta są coraz droższe to tylko potwierdzenie.

A gdyby jeszcze EA dbało o graczy. Gdzie tam. Dragu nie ma. Kanionu nie ma. Żal ...

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

O jej już tak zostanie - wprowadzili nowy system i pozmieniali wszystko,nic nie poradzicie.Teraz na auta za igc czekamy dwa tygodnie więc musimy czekać a lepsze wozy.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...