Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Skręcanie broni

BFP4FGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Czy da się je jakoś zmniejszyć ? Najbardziej zależy mi aby SVU-A tak nie skręcał bo ma duży dmg. Więc jakie dodatki mam kupić ? Mam 15 lvl snajperem ( 20k do następnego ).

Opublikowano

Da się zniwelować dodatkami

Tutaj na tej stronce możesz wszystko dobrać i zobaczyć z którym dodatkiem najlepiej niweluje taki odrzut itp

http://bfp4f.alchemical.ch/pl/compare/result?

Opublikowano

Dzięki ale chciałem się dowiedzieć jak to wygląda w praktyce np. co dodaje dodatek poręczność, precyzja itp. a tam to tylko statystyki.

Opublikowano

Statystyki jak to statystyki powiadają prawdę jak ma się to do rzeczywistości.

Przykład użycia samego dodatku kolby: Jak widać przy użyciu kolby Thunderbolt siła odrzutu w lewu/prawo jest większa niż przy użyciu kolby Stabilizacyjnej do tego mają taki sam + czyli +4 a pomimo tego stabilizacyjna jest lepsza lecz siła odrzutu do góry jest gorsza,więc wole z deczko większy odrzut do góry niż oddziałowywanie odrzutu w lewo czy w prawo.

A co do innych dodatków co one dają to też zauważysz w statach bo można wtedy porównać co się pogarsza a co polepsza.

kolba.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...