Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] Do gry Na ryby 100% by Kamil

kamol1123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm.. " moze dam" , czy Cie gzi ? po co robisz temat jesli nie chcesz udostepnic bota ... takie zachowanie powinno byc karane, jesli nie chcesz udostepniac bota to nie pisz debilnych tematow

sig2@502369358-Shaqios@eu@2@1@11111100001000@0100100001000@11101@-1@14.png
Opublikowano

Wczoraj sobie bocika pobrałem, wszystko pięknie ładnie śmigało, lecz dzis juz nie działa mi ;/

Ale ogólnie to bota jak najbardziej polecam !

Opublikowano

szkoda, ze jeszcze nie idzie sie wysrać za nas, nie Cysieqq ? : )

Skoro mówi, że bot nie ma zbyt dużych wad to przynajmniej mógłby wszystko zamykać. Zostawiasz bota na noc.. Wbija lvl i co ? Trzeba iść zamknąć okienko LVL UP i dopiero bot normalnie działa.. ;/

Opublikowano

Skoro mówi, że bot nie ma zbyt dużych wad to przynajmniej mógłby wszystko zamykać. Zostawiasz bota na noc.. Wbija lvl i co ? Trzeba iść zamknąć okienko LVL UP i dopiero bot normalnie działa.. ;/

Właśnie to odkryłem i jeszcze przerabiam bota że nawet jak ryba nie weźmie żeby wyciągnął i od razu zarzucił.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zaktualizowałem bota. Zamyka wszystkie okna. Można włączyć spokojnie na noc. Nie ma szans że nic nie zamknie :))

PS. Jeśli ktoś zdążył pobrać niedawno bota to on po wylowieniu ryby jeździł w 3 miejsca myszką. Teraz już tak nie jest i bot jest naprawdę extra według mnie. Po prostu jestem z siebie zadowolony :D :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...