Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Draven vs Graves vs Rengar

Vip2ouT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Draven vs Rengar vs Graves vs ...

Zależy mi na: dobry DMG, solo TOP

Dodatkowe informacje: lajki za fatygę, + oraz - postaci, postać może być z poza mojej listy, oby była dobra

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

Zastosuj sie do wzoru.

:)

Polecę Gravesa:

+Dobry AD carry

+Bardzo dobre early mid i late

-Czesty pick na draftach/rankedach

?Pozdrawiam TenTyp.

Opublikowano

rengar to jungler (dzieki pasywowi jeden z lepszych) , graves jeden z lepszych ad carry , lecz draven to miazga, q wali jakiegos dmg ,pasyw nienajgorszy, no i globalne ulti , bierz dravena

­

Opublikowano

Rengara nawet nie kupuj , tylko do jungli się nadaje , do niczego więcej .

Draven papier , dmg takie sobie .

Weź Gravesa , niestety nie podam Ci + ani - bo nie grałem nim dużo (bodajże 3 razy tylko) ale jest to dobry champ , bo widziałem jak inni nim grają .

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

rengar jest po prostu słaby. (37.4% wygranych na rankedach, najniższa średnia ze WSZYSTKICH postaci w grze)

z tych postaci najlepszy jest graves, jeden z lepszych ad carry, świetna farma, dobre wymiany, boost do as w late, niezły burst dmg :)

Opublikowano

Już ponad 10 rankedów zagrałem gdzie w przeciwnym teamie był Rengar. Niby jego założeniem jest użyć ulti i dostać się do AD carry i go zabić, jednak jego dmg nie powala i zanim to zrobi to po 2 sek gryzie ziemię. Jako jungler daje radę dzięki gankom ale postać mierna.

Dravena nie bierz, są o wiele lepsze picki jako ad carry, grając nim nie zrobisz dobrego dmg jeżeli nie będziesz łapał toporów a latanie żeby go złapać to łatwe narażanie się na harras. Ulti słabiutkie dmg...

Weź Gravesa albo Corkiego. Dwaj najlepsi ad carry wg. mnie.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...