Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Webmasting .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

~Cześć.

Mam 13 lat ( GIMBUS ) , już od dawna ,miałem popędy na informatyka .

Próbowałem robić fora itp.

Chciałbym znaleźć ' nauczyciela ' który , wytłumaczyłby kilka pojęć , jakieś TUT'y , porady .

Oczywiście wszystko systematycznie , oraz sprawdzałby co jakiś czas , wiedzę na temat ' Webmastingu ' .

Jesteś jakiś kolega/koleżanka skłonna do takich rzeczy ? :)

Opublikowano

Za darmoche nikt nie będzie marnował czasu to może się nie udać.. , kup mózg i znajdź przyjaciół , oraz idź do mamy poproś o książkę (zakup książki helion.pl)

/zakaz handlu

Opublikowano

@UP

I tu się mylisz kolego, i jak już masz coś głupiego pisać to nie pisz w ogóle ...

skill0f napisz do mnie na pw twojego skype, to ci mogę parę rad dać i czegoś nauczyć :).

19705256.png

Opublikowano

jak to się mówi "znalazł jelenia", najpierw kucie w książki i html/css, php/mysql i potem ci możemy dawać rady

Opublikowano

Za darmoche nikt nie będzie marnował czasu to może się nie udać.. , kup mózg i znajdź przyjaciół , oraz idź do mamy poproś o książkę (zakup książki helion.pl)

Kup mózg , znajdź przyjaciół - skąd możesz znać , mój stan realny ? kolego nie pokazuj tu swej inteligencji . to że kolegów nie masz (skoro tak piszesz) , nie każdy musi być sam . pozdrawiam . ;>

Opublikowano

Jak coś to na forum ci pomożemy... ;)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...