Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Przywoływanie

Vip2ouT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Mam pewien problem. Strasznie długo ładuje mi się przywoływanie championa, tak około minuty. Jak już się załaduje to w grze mam ok. 6-10 sek laga na samym początku, a potem normalnie gram na 30-40 fpsach.

Tak samo jest jak już wygram/przegram. Strasznie długo odpala się PVP.net (ok. 1 minuty)

Czym to może być spowodowane?

Będzie like dla najlepszej odpowiedzi ;D

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

Siemka,

Mam pewien problem. Strasznie długo ładuje mi się przywoływanie championa, tak około minuty. Jak już się załaduje to w grze mam ok. 6-10 sek laga na samym początku, a potem normalnie gram na 30-40 fpsach.

Tak samo jest jak już wygram/przegram. Strasznie długo odpala się PVP.net (ok. 1 minuty)

Czym to może być spowodowane?

Będzie like dla najlepszej odpowiedzi ;D

Wyczysc komputer. Mam na mysli wiatraczek etc.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Przeskanuj kompa, wyczyść dysk z syfu ;)

//Edit Szanowny Modzie(czarq.) gdzie tu niby ktoś pisał aby przeskanować PC ? Nie słuszne 5%.

Opublikowano

Mi przywoływanie się ładuje 2 mimuty.

Zdaje mi się że zależy to od prędkości łącza internetowego.

A ten lag na początku to wina syfu na dysku :)

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

nie sądzę, że jest to prędkość łącza, bo na kompie, na którym mam 6mb/s ładuje mi się tak samo szybko, albo szybciej nawet niż na kompie z 25 mb/s. raczej szybkość samego komputera

Opublikowano

Miałem strasznie zasyfiony komp w środku, dzięki :D

Like dostanie każdy za fatygę ;D

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

Szybkość przywoływania zależy od procesora.

Internet nic do tego nie ma...

Twoje problemy mogą wiązać się z brakiem porządku na dysku(wirusy, niepotrzebne programy/pliki).

Możliwe jest też zużycie sprzętu. Skoro napisałeś, że przywołuje Ci ok. 1min - można wywnioskować, że masz "stary/słaby" procesor.

Możliwe, że się grzeje. Lag przy włączaniu LoL'a może być spowodowany uszkodzonym dyskiem od strony fizycznej albo jak już wcześniej napisałem - brakiem porządku...

Sprawdź temperatury karty graf, procesora. Posprzątaj trochę na dysku - możesz przeskanować komputer - combo fixem (loga daj na pw to Ci go sprawdzę i ew. pomogę "posprzątać")...

Pozdrawiam,

Exar!

xxx

Opublikowano

Szybkość przywoływania zależy od procesora.

Internet nic do tego nie ma...

Twoje problemy mogą wiązać się z brakiem porządku na dysku(wirusy, niepotrzebne programy/pliki).

Możliwe jest też zużycie sprzętu. Skoro napisałeś, że przywołuje Ci ok. 1min - można wywnioskować, że masz "stary/słaby" procesor.

Możliwe, że się grzeje. Lag przy włączaniu LoL'a może być spowodowany uszkodzonym dyskiem od strony fizycznej albo jak już wcześniej napisałem - brakiem porządku...

Sprawdź temperatury karty graf, procesora. Posprzątaj trochę na dysku - możesz przeskanować komputer - combo fixem (loga daj na pw to Ci go sprawdzę i ew. pomogę "posprzątać")...

Pozdrawiam,

Exar!

Czytaj post wyżej. Rozwiązanie zostało podane i autor potwierdzić co było nie tak.

Cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...