Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Komputer wyłącza się gdy gram w gry łącznie z Battlefield 3

garibaldi199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo. Mam problem. Mianowicie od klilku miesięcy dręczy mnie problem, że gdy gram w jakąś grę komputer. Zastanawiam się jak temu zapobiec. Pomożecie ? Dzięki.

P.S Nie wiem dokładnie czy wina procka, ponieważ jeszcze przed tym kiedy kupiłem podkładkę to komputer się wyłączył, ale można go było bez problemu od nowa uruchomić. Teraz gdy się wyłączy to muszę odłączyć go od ładowania, wyjąć baterię i dopiero włożyć *bez skojarzeń* i wtedy zadziała.

Okej już myślałem, że problem rozwiązany. Zainstalowałem antyvirusa i było wszystko cacy aż do dziś ! Teraz jest nawet gorzej do tej pory komputer wyłączał się gdy grałem tylko w bf'a 3, a dzisiaj gdy pogram przypuśćmy w gta IV, wyłączę tą grę i włączę minecrafta to nawet wtedy się wyłącza.

Proszę o natychmiastową pomoc, to dla mnie bardzo ważne.

Opublikowano

Po pierwsze podaj specyfikacje, jeżeli dobrze mi się wydaje to masz laptopa tak?

Tak mam laptopa, specyfikacji nie znam pełnych, ale napiszę te co znam. Procesor i5, karta graficzna ati radeon 1 gb, ram 4 gb.
Opublikowano

CPU

Intel Core i5 @ 2.67GHz 67 °C

Technologia Arrandale 32nm

RAM

4,00 GB 2-Kanałowy DDR3 @ 533MHz (7-7-7-20)

Płyta Główna

TOSHIBA Portable PC (CPU) 68 °C

Grafika

PnP-Monitor (Standard) (1366x768@60Hz)

AMD Radeon HD 6500M/5600/5700 Series (Toshiba) 72 °C

Dyski Twarde

466GB Seagate ST9500325AS (SATA) 45 °C

Napędy Optyczne

HL-DT-ST DVDRAM GT30N

DTSoftBusCd01

Audio

Conexant CX20671 SmartAudio HD

Opublikowano

Wyłącza się przez zbyt wysokie temperatury, najlepiej daj do serwisu na przeczyszczenie

Możliwe też że zatykasz wyloty powietrza, ale stawiam na syf w środku i dla tego są wysokie temperatury

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...