Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny Problem

Tivens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Dziś rano założyłem temat z problemem tym samym, o którym napisze również w tym poście, ponieważ szanowny pan Ktoś, który ma uprawnienia do kasowania tematów skrócił jego egzystencję do minimum ! Nawet nie zdążyłem przeczytać, co w nim było.. Przychodzę dziś ze szkoły szukam na pierwszych 3-ech stronach , mojego tematu ni ma! No to wio szukajka, wpisuję nazwę tematu - ni ma ! No to co to za jakieś nienormalne poglądy udzielania komuś pomocy, której on nie może odebrać ?! Nie każdy chodzi do podstawówki i nie każdego pierwszy odruch bezwarunkowy po szkole/pracy tudzież innych zajęciach jest: "MPC FORUM !!!"... -.- Tak więc proszę o danie szansy mojemu tematowi i pozwolenie mu na egzystencję dłuższą niż kilka godzin, a min. 24h.

Otóż mój problem polega na tym, że pewnego pięknego dnia wchodzę, nie po raz pierwszy w program VPC, klikam start i wyskakuje błąd O_O Coś po angielsku! O tym, że jakiś tam host ma jakiejś tam pamięci za mało i nie może zostać uruchomiony... Ciul mówię idę do szkoły, ale opiszę mój problem na MPC (-.-). Pomińmy tą kwestię. Przychodzę ze szkoły to samo... No to wyłączyłem VPC, promyk ostatniej nadziei, włączam po raz drugi i nagle się załączyło .!.!. No cud natury, najpierw coś działa potem znów nie.. Topsz... Włączyłem, FreeBSD ładuje się zminimalizowałem program w oczekiwaniu na prośbę jakże inteligentnego programu i login oraz hasło. Maksymalizuję a tam taki oto błąd, który się nie znikowywuje po ponownym uruchomieniu programu jak poprzedni >.< Proszę oto on :

To jest ukryta treść, proszę

-.-

Proszę o wyjaśnienie mi zaistniałego problemu oraz wytłumaczenie jak się mam pozbyć tej zarazy >_> Proszę nie zapomnieć również o pierwszym błędzie, bo jest denerwujący, a pewnie czyha już na moje życie, żeby znów je zrujnować poprzez swą nieproszoną egzystencję.

Dziękuję .

6d31d561531a6999.jpg

....Któregoś dnia rzucę to wszystko

I wyjdę rano niby po chleb

Wtedy na pewno poczuję się lepiej

Zostawię za sobą ten zafajdany świat

Napełnie olejem pustą głowę

I wrócę tam na aleje pełną róż....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...