Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Co wybrać?

fℓσяεк

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 2950 IP

Zależy mi na: Dobrym DMG, łatwym buildzie, dobry na solo, dobry w początkującej fazie gry, AD może być AP, dobre skille i ulti

Preferuję: Tristana, Mundo, WW, Alistar, Sion lub Fiddlestick xD

Dodam, że chcę kupić 2 postacie.

Tristanę oczywiście kupuję na 100% więc nie piszcie, żebym wybrał co innego ;d

Opublikowano

Lumberjack Sion <3

Stun, ulti bardzo przydatne w Tf'ach, można robić pod ap i ad zależnie od tego co preferujesz.

Jak w/w stun który trwa 2s ^^:ninja:

OndteAw.png
Opublikowano

Trzeba na FB polubić league of legends z tego co pamiętam :D

Musisz wejść na strone LoL'a i tam poszukaj o tym troche ;) Lub wpisz w googlach "Tristana za free"

i wszystko będziesz miał... Musisz ich chyba polubić na FB

jeżeli wszystko zrobisz tak ja trzeba będziesz mieć tristane za free i skin do niej

POZDRAWIAM ^^

Jeśli pomogłem daj 5 i polub komentarz :)

Opublikowano

Z tych to fidelstik (specjalnie napisane trole! ) ,ma bardzo silne ulti :)

Mundo - support dobry ,ma też duży dmg z tego tasaka :P

WW - Swietne jungla. Wyszukuje postacie na odległość, ulti stunuje i nie raz przeskoczyłem tak przez sciane dzięki "e" , leczy się z "Q" i ma speed buffa z "W" :)

Opublikowano

AP Sion owni w early i mid game swoją bańką (tarczą) - Kupiłbym go na twoim miejscu

WW- Najłatwiejsza jungla w grze. Łatwo sie nim nauczyc junglowac, ale slabe ganki przed 6.

Kupuj te 2.

Pozdrawiam TenTyp.

Opublikowano

PS.

Jednak kupuję Tristanę bo to tylko sam skin tristany jest a nie postać + skin :C

Więc Tristana + jeszcze jakaś jedna postać.

Edit.

No chyba, że można mieć też postać ale mi jakoś nie chce się dodać..

Nigdy Tristany nie miałem a jak robię co trzeba to mi pokazuje

"

The Riot Girl skin has already been redeemed on your account."

Opublikowano

Mundo - Zawalisty na start, nieźle sieka tym swoim tasakiem, a jeżeli zrobisz go pod HP i DMG to 1vs1 nie pokonają cię.

WW - On również jest dla mnie super postacią, jednak, że na start powinieneś iść farmić, jak już nafeedujesz się minionami to we 2, albo i 3 będą musieli na ciebie chodzić, aby cię zabić.

Fiddlesticks - ta postać jak dla mnie jest beznadziejna, ale na początek niby dobra, gdyż wysysa HP i daje je Tobie. Jakbyś nafeedował się i robił pod AP to możliwe, że byś siekał

Sion - Ta postać jest podobna do Mundo, więc nie będę się rozpisywał

Alistar - niby dobry, ale strasznie wolo bije, wolno chodzi i te skille też nie najlepsze ma, po za tym możesz ją mieć za free

Tristana - jeżeli potrafisz nią grać to pewnie jest dobra, ale dla mnie to wielki shit ...

PODSUMOWANIE

Jeżeli chcesz być dobry an start to polecam Filddlesticks. Jeżeli zdobędziesz staty 4/0/... to będziesz lekko nafeedowany, pokupujesz pod umki i może dasz rade w późniejszej fazie gry, lecz nie polecam tego championa do gry 5v5 - za długo trwa, a im dłużej tym mniejsze szanse, że będziesz siekał innych. Niby stajesz się silniejszy, ale przykładowo Master położyłby Cię w 5-10 sekund.

Druga postać na start to DrMundo, również dobry i super postać do późniejszej fazy gry. Spokojnie możesz grać 5vs5, gdyż rośniesz w siłę i coraz ciężej Ciebie ubić. Niby Master jest silny, ale jak masz dobre DMG i 2-2,5k HP to zciśniesz go, bynajmniej u mnie się sprawdzało jak grałem Mundem.

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

Polecam mundo, ale pójdź nim na junglę.

Normalnie sobie junglujesz i w między czasie gankujesz. Ganki są dość łatwe, bo slow co parę sekund robi swoje i łatwo kogoś zabić na początku ze względu na swój potężny dmg dzięki E. No i mundo ma przyjemne skile w jungli.

Opublikowano

Ale z tych all postaci najlepszy jest Sion :D

Gdzieś był na yt filmik jak wbił na spawn z ulti i all zajebał gdy go ta wieża napierdalała po 1k :PP

OndteAw.png
Opublikowano

Olaf tez byłby dobrym wyborem.

Można nim junglować bardzo latwo gankuje sie przyjemnie.

Co do solo topa jest o 6 wręcz nie do zgankowania rzez ulti,duzy DMG z pioruna , toporki moga Cię wyhealować wiec mozesz dlugo posiedziec ,a rzut toporem dobrze slowuje.

Opublikowano

PATRYK321

Z tą tristaną jest tak.. że jeśli zrobiłeś to co trzeba to chyba musisz zagrać jedną rozgrywke w lol'u... nie wiem nawet czy nie musi to być Win...

Zagraj rozgrywkę i powinna być ze skinem

Pozdro

Opublikowano

Zobaczę to z tą wygraną.

Wysłałem do nich ticket'a z prośbą o dodanie ale znając życie z tydzień będę czekał.

Poprzedni ticket co wysłałem już 4 dzień czeka a żadnego "SPECJALISTY" nie ma >.<

Tak więc zobaczę i jak zadziała to edytuję jak nie zadziała to też zedytuję ;d

EDIT.

Wygrałem i nie ma postki.

Opublikowano

Tristana + do niej skin jest za darmo ...

Alistar + do niego skin jest za darmo ..=,=

Polecam Malp... dobra postać , bardzo wytrzymała i Amumu bardzo dobry jungler .

Opublikowano

No Silvex teraz to wiem ale ani Alistara subskrybując na YT, ani Tristany lajkując na FB nie dostałem ;C

Robiłem to na Google Chrome i pisali, że nie czyta jakiejś tam ikonki do FB więc ściągnąłem MF i też nic...

Opublikowano

JAX

- dobrze dogania z W Q

- cudne late

- w ucieczce przydaje sie R E i Q

- latwy do ogarniecia

- jax budowany na itemach uniwersalnych posiada duzo hp jak i mocne dmg .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...