Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival][Non premium][White list][Dedyk] U Pepen'a by Doktor Trąba

Piteren

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

W dzisiejszym dniu chciałbym wam zapowiedzieć mój serwer. Jednak nie będzie to jakiś nudny survival z cuboidami i zabezpieczeniami skrzynek. Taka gra jest po prostu nudna.

Jednak zacznijmy od podstaw czyli informacji. Serwer będzie stał na hostingu z firmy craftserve.pl , która ma wg. mnie najlepszą ofertę ze wszystkich serwerowni z minecraftem. 100mb ramu na slot umożliwi grę bez lagów, oraz stabilność serwera.

Jak już wspomniałem to będzie prawdziwy survival, jednak postanowiłem wzbogacić go o ekonomię i chestshop. Serwer oczywiście non-premium by nawet gracze, którzy nie posiadają oryginalnego konta minecraft mogli pograć.

Będę potrzebować osoby chętne do testowania serwera. Najlepiej jak byście zgłosili się na oficjalnym forum serwera w odpowiednim temacie podanym w nawiasie (http://doktortraba.t...wforum.php?f=21).

W najbliższym czasie będzie planowany zakup domeny.

Zachęcam również do dyskutowania w tym temacie, z chęcią poopowiadam na wasze pytania.

Dziękuję za uwagę ;)

@Edit !

Serwer startuje jutro o 16 !

• IP Server'a :s42.csrv.pl:12450
  • Nazwa Server'a : u pepena by doktortraba.tk
  • Wioski NPC: Tak
  • Nether: Tak
  • Latanie: Nie
  • Pvp: Tak
  • Potwory: Tak
  • Zwierzęta: Tak
  • No premium: Tak
  • Typ Server'a : Survival
  • Rekrutacja : Tak
  • Biała lista : Tak

?Podania składamy na http://doktortraba.t...wforum.php?f=21

Serwer stabilny w większości spolszczony. Aby dostać się na białą listę należy podać swój nick w komentarzu i wiek :) .

?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...