Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] najlepszy pistolet

Ema

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby lepsze staty ma MP 443 elite,gralem nim i ma bardzo duży magazynek, lecz wczoraj miałem także przyjemność zagrać M1911 elite ktory ma 12 naboi (18/19 w mp443) ale z bliska zadaje 25 damage, więc jest bardzo dobry wg. mnie.

Opublikowano

Ja mam P.266 i nie narzekam raz dla jaj przez całą mapkę latałem tylko z Sigiem i miałem staty 28/6 :D polecam go bardzo

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Mhmm, a przypadkiem Deagle nie jest lepszy ? Chyba nie ma go w sklepie, był do zgarnięcie za 1000 killi nim. ma największy dmg z pistoletów jeśli dobrze pamiętam ;>

Opublikowano

DEAGLE to jest totalne dno... kupiłem sobie go parę dni temu i jestem totalne załamany wydałem 19k Funds na takie gówno.

Już lepszy jest rex w 100%

Opublikowano

dno?.... najpewniej nie umiałeś się nim posługiwać :) polecam ten pistolet bardzo :) jednak za taką cenę .....

YAY

Opublikowano

Też posiadam P226 i bardzo go sobie chwale . Jest dobry na bliskie i średnie dystanse dzięki szybkiemu strzelaniu i bardzo dobrej celowności , oprócz tego szybko sie przeładowuje wiec gorąco go polecam.

883a4c6552b8d08bd8203d21788fd86dee4c2908.png

f85e60776e51e6e4dd19d8a111bbb648db2b4459.png

Opublikowano

jeśłi chodzi o kwestie DMG Deagle i REX-a Deagle potrzebuje 3 strzałów a REX 2 jednak nie lubie REX-a bo dziwnie mi się nim celuje po strzale...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...