Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Błagam Help!

RaV447

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo chce zagarc w BF2 pLAY4fREE ale niestety nie moge. Gdyż nie moge pobrac bo internet co 2 h sie rozlancza. To wzialem folder z gra u kolegi ale npodobno trzeba jakis wpis do rejestru czy cos zeby to zrobic.

Błagam pomózcie jak to zrobic. Mam Windows7.

Opublikowano

Koles myslisz ze zmienic interet to tak latwo a kazali mi zamienic livboxa a tak szybko to nie zrobie. Tobie 30 min jasne. 1,8G

Opublikowano

Musisz pobrać grę sam, ewentualnie po rozłączeniu internetu zaczniesz jeszcze raz, ale patcher nie będzie Ci pobierać wszystkiego od nowa, tylko do plików, których brakuje- czyli całej reszty.

Opublikowano

PrÓbowalem pobierac alee takei cos mi wyskoczylo there is alredy another updater istance runing.

Ale nacisnolem ok i chyba dalej pobiera. Ale jak nie mialem neta a tu blad mialem to wylaczyl mi sie.

there is already another updater instance running t znaczy ze cos juz mam 2 to co mam zrobic usunolem all co jest zwizane z battlefield i nic. nawet w regetid.

2. Jak pobieram i mi brakuje neta zatrzymuje sie pasek jak sie wlaczy bedzie dalej szło? czy nie?

Nie pisz posta pod postem przed upływem 24h !

Googlus

Opublikowano

Nie pojawi się ten błąd. Pojawia się on tylko wtedy, gdy próbujesz włączyć dwa razy proces P4F.exe. Czyli włączasz grę, podczas gdy poprzednia sesja nie jest zakończona.

Opublikowano

Nie no on mi sie wlacza raz na 1/3 raz nawet na 3/4 i tak .

Ale on mi sie pojawia raz na 1/3 raz 3/4 i tak.

Tera pobieram mam prawie połowe. Prosze zeby neta nie rozlaczylo i zeby blad nie wyskoczyl prosze!

Opublikowano

SORKI TO NIE TEN BLAD TO TEN BLAD an error occurred:Failed to download patch file. NIE NO U ZNOWU NIE MAM.

Była jaks polowa i neta mi braklo i tak za 30min pojawil sie ten blad a neta dlaej nie bylo

an error occurred:Failed to download patch file.

Ja pierdole!!! wtf?! gteraz wyskoczyl mi taki blad an error occurred: data error please verify that download files are complete and correct

Jak offnie mi neta to podobno od nowa bedzie mi sie dalej ladowalo jak sie polacze . Mialem tak ale pasek w ogole sie nie ruszal a wielkosc folderu z gra tak samo nie.

Opublikowano

Ostatni raz upominam, używaj opcji edytuj.

Te błędy wyskakują, ponieważ na kompie masz stare pliki gry. Usuń wszystko co jest związane z grą i dopiero bierz się za ściąganie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...