Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka Klase Polecacie..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

noto tak zczynam sobie sciagac vietnama.. i tak mysle jaka klasa zaczac grac..;]

moje wymogi:

szybko expi:) , niema problemu z skilami , jest dobra ma dobre dmg:) ^^ bo china sie znudzila juz;/

Opublikowano

ja ci polecę mój ulubiony build warrior/cler 2h z lekom domieszką 1h i axów bardzo dobra postać do pt na dmg ma jak nuker no a pvp co by tu dożo mówić porostu koks niedozdarcia a co do expienia od 40 lv zaczyna sie dobrze solo expić może do expienia nie jest najszybszy ale spokojnie nim gp ubijesz

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

a tak pytanie patrze na wyglad klas i to mnie tez interest:) ale czy z sztyletami jest dobry euro? i jaki build razicie i skile;]

czy topory..? czy wogule dobre to jest..;p

Opublikowano

Ode mnie to tak jak kolega wyżej (nawet sam 2h sword + cleric) lub xbow (jak chce ci sie farmić to daggery też dodaj a opłaca sie) cleric.

Rogue całkiem spoko, z clerem wogle nie pada a z daggerami dobry na pvp :) trzeba tylko troche poćwiczyć bo możesz na początku padać takim rogue :P Na CTF świetny (mowa cały czas o rogue) i jako char do zabawy (stealth, tag point, monster mask) :P

I nie dawaj nigdy Warriorowi albo Rogue'owi barda jako subklase bo na wyższym lvlu bedziesz żałować :P

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Rogue dobry na CTF bo ma daleki zasięg. Moim zdaniem Rogue/Cler najlepszy.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

rogue /bard dobry jest tylko na wyższych lv trzeba wycofać a warrior bard to jest porażka w 100%

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały

Opublikowano

@up

rotfl..

Jak juz wiz to jedynie z clerem. pozniej bedziesz zalowac ze wzioles barda a druga na 50% zawsze mozna kupic za 90k-.-. a wybierajac clera masz recovery, blessa i cycling ktore nie raz ci by dupe uratowaly ;)

na wyzszym lvlu wiz/cler prawie w ogole na spotcie nie padasz. najciezej jest wbic do 60 bo wtedy jeszcze masz dosyc slaby set ;)

@down

drogi uzytkowniku... autor prosil o postac dobra w expie a napewno lepsza i szybsza postacia do expienia bedzie wiz bo przynajmiej nie padnie na dwoch giantach tak jak wiz/bard..

i nie prosil o postac na ktora jak najmniej mamy wyfarmic zeby byla ff.. chociaz wiadomo ze na barda mniej sp trzeba bo najwazniejszy speed i noise.. chociaz dancingi i tamboury tez sa potrzebne czasem i sie przydaja..

sygna1o.jpg

Opublikowano

@up

a twoim zdaniem co mniej potrzebuje sp ? wiz/bard czy wiz/cler ? Teraz zobacz o co prosił autor tematu i się zastanów czy źle napisałem.

@next up :P

drogi kidmodzie :) postać lepsza i szybsza do expa to wiz/bard :). Na wyższym lvl damy rade zabić 1 gianta, a w walce z zwykłymi monsterami bard sprawdza się lepiej ( noise ) + do tego moving march. Ja zaproponaowałem wiz/bard ponieważ jest to postać szybko expiąca, tracąca mało kasy na repoty ( głownie chodzi mi o speed drugi ), a co najważniejsze nie potrzebująca powalającej ilości sp jak inne buildy. Dancingi i tamboury przydają się jedynie w pt, a na vsro tak łatwo pt się nie znajdzie.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

@UP

RD Bless z clera stykną a czy to taki duży wydatek sp sam robiłem taki build na tsro do taxowania i dawałem rade z sp

zzy9.jpg

29456.jpg

Opublikowano
@UP

RD Bless z clera stykną a czy to taki duży wydatek sp sam robiłem taki build na tsro do taxowania i dawałem rade z sp

ale jak ktoś woli trochę lepiej sobie pograć , to doda blessy, ressy, holy spell etc.

Opublikowano

@UP

niema problemu z skilami

ale z tym będą problemy z rozdaniem sie

zzy9.jpg

29456.jpg

Opublikowano

EurO ja zawsze China no ale mam postac rogue / cler i powiem jes spoko to expa to nawet sztylety lepsze a są od npc ;p więc dagerki przezyc jakos do 50 lvl i potem jak po maśle i pvp i exp zajebisty

chcę ci podziękować mamo

chcę ci podziękować tato

za prowadzenie tego pieprzonego świata

do gorzkiego końca

nigdy nienawidziłem naprawdę jedynego, prawdziwego boga

ale boga ludzi, których nienawidzę

mówisz że chcesz ewolucji

małpa była wielkim uderzeniem

mówisz, ze chcesz ewolucji, człowieku

a ja mówię, że jesteś pełen gówna

LAST+Tour+on+Earth.jpg

Opublikowano

@UP

nie trzeba w tym buildzie za dużo farmić

zzy9.jpg

29456.jpg

Opublikowano

a poda mi ktoś dobre skile lub poradnik na daggery i z jaka sub podklasa to zmieszać wiem ze pakować tlyko w str^^