Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wycena konta

watek91_new

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer: EuW

Skins: Frotfire Annie, Boom Boom Blitz, Officer Cait, Frosted Ezreal, Nightraven Fiora, Jailbreak/ Mafia Graves, 2x Hecarim, Inflitrator Irelia, Frost Queen Janna, Darkforge Jarv, Jaximus, Pentakill Karth, Herbrinder Kassa, Arctic Ops Kennen, Jurassic KOg, Overlord Malz, Mafia Miss, Lord Morde, Sinful Morga, Galactic Nasus, Glacial Olaf, Perseus Panth, Redeemed/ Battle Bunny Riven, Renegade Talon, Kingpin Twitch, Aristacrat Vayne, Blood Lord Vlad, Big Bad Ww, Hussar Xin, Time Machine Zilean,

Champs: Ahri, Akali, Alistar, Annie, Anivia, Ashe, Blitzcrank, Cait, Cho, Corki, Darius,Draven, Mundo, Eve, Ez, Fiora Gp, Graves, Heca, Irelia, Janna, Jax, Jarv, Karth, Kassa, Kayle, Kog, Kennen, Le, Leona, Lux, Malz, Mao, Yi,Miss, Morde, Morga, Nasus, Nida, Noc, Nunu, Olaf, Panth, Popy, Riven, Ryze, Shaco, Sion, Sivir, Skarner, Soraka, Swain, Taric, Talon, Teemo, Trist, Trynda, Tf, Twitch, Vayne, Vlad, Voli, Ww, Xin, Zil

Elo: 1700+

Runy: Marks- 9xArm Pen, 9x M Pen, 9x Dmg, 9x Arm. Glyphs- 9x As, 9x Mana reg per lvl, 9x ap per lvl, 9x m resis per lvl, 9x dmg, 9x m resis. Seals- 9x as, 9x mana reg per lvl, 9x arm, 9x dmg. Quitns- 3x ap, 3x dmg, 3x as, 3x gold per lvl, 3x arm pen, 3x hp reg per lvl

9 stron run

Opublikowano

Zgodzę się z @up'em.

Z lola zarobić się zbytnio nie da...

Myślę, że to konto poszłoby od 150 do 210zł.

Opublikowano

A ja ci powiem szczerze, że konta z LoLa rzadko kto kupuje, spróbuj szczęścia gdzieś za około 170zł ale na allegro lepsze konta po 130zł znajdziesz. Anyway Good Luck :D

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...