Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Steam :D

Adamosking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym kupić Steama (najlepiej z gra Cs 1.6) a jest to pierwszy raz.Więc prosiłbym o pomoc.

Potrzebny mi zaufany sprzedawca.Tannii:D i potrzebuje osoby mam kilka pytań GG43524357 /PW

...................\/...................

Opublikowano

Jak chcesz kupić pewnie konto to nie ryzykuj i nie kupuj używanego, tylko sobie kup klucz, zrób konto i ten klucz aktywuj.

Bo zazwyczaj to są wyłudzenia, w kontach. Dasz typowi kasę, dostaniesz konto na dwa dni, a on do supportu napisze i poda im key od gry i tyle, kasa zostaje i gra jego.

500 Post! :)

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Jeśli chcesz bezpieczeństwa, to kupuj bezpośrednio na steam store (http://store.steampowered.com/app/10/). Sam cs 1.6 na steam store kosztuje 7,99 ? = 32,7485785 Polish zloty. Anthology (Counter-Strike, Day of Defeat, Deathmatch Classic, Ricochet, Counter-Strike: Condition Zero) kosztuje natomiast 11,99 ? = 49,1433612 Polish zloty. Zapytasz pewnie jak zapłacić skoro nie masz karty, whatever, whatever. Kupujesz paysafecarda w sklepie. Mają różne wartości (20, 50, 100, 300) i tak jak będziesz chciał kupić samego 1.6, kupujesz dwa psc za 20zł, jeśli anthology to 1 za 50zł.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Polecam steamkeys.pl

Można płacić sms(normalnie 30zł, sms 60zł, ale mi tak było wygodniej:D), key w kilka sekund przychodzi:)

Pozdro

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...