Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pomoc P.E.T-a

Thunder358

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Mam taki mały dylemat;p, Mam 17 prawie 18lv, 8 irków, 24pp , aegisa, 35 lf3,20 BO2 i 0 lf4...i P.E.T na 11lv prawie 12 moduly (kamkadze 3, zbieracz do palladki lv3 i do boxów 2 ), mam w nim wykupione 6 slotów na lasery, nie wiem czy się dalej opłaca pakować urke w sloty na lf3, i czy z P.E.T-em opłaca sie bić alieny bo jak mu wbije ten 15 lev to będzie dużo paliwa żarł, ale niby jakby miał wykupione 10slotów to +1500 do ataku, a aegisem bije tylko po 4k...

Za sensowne odpowiedzi będą leciały ,,Lubie to" lepsze były Like ;ppp

Pozdrawiam! :)

Opublikowano

W peta wogóle nie opłaca się wkładać laserów ze względu na brak bonusów i mały atak. Używaj go do zbierania boxów, czy do bicia[kamikadze].

Za tą kwotę zainwestuj lepiej w klucze[LF-4 potrzebujesz]

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

nie wiem czy mam pecha, czy co ale już ponad 200 kluczy i żadnej lf4... Więc nie za bardzo podoba mi się ten pomysł z kluczami, czekam na dalsze odpowiedzi graczy którzy mają peta z 15 lv i full laserami.

Opublikowano

Osobiscie nie mam peta tak rozwinietego i odpowiem na swoj chlopski rozum.

Nie widzialem aby duzo graczy bilo alieny razem z petem.

Masz kamikadze 3 wiec i tak nie bedziesz go duzo uzywal w ten sposob, bo kamikadze jest efektywniejszy.

Mysle tez ze odblokowanie reszty slotow jest dosyc drogie w porownaniu do ich uzywania.

Wiec z mojego myslenia wynika to, ze w sloty nie warto inwestowac.

Lepiej wydac uridium na ulepszenia dronow i laserow w czasie rabatu 25%, wtedy atak sie poprawi na stale, a Ty bedziesz bardziej zadowolony ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...