Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co z tym AWP

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najprawdopodobniej tak, lecz nie jestem do końca pewny. Wiele "rzeczy" w tf w jakości "oryginał" jest wymienialne (chodzi mi o czapki), więc pewnie trzeba poczekać aż w nadchodzącej aktualizacji dopuszczą ją do wymiany :)

Kliknij lubie.png jeśli pomogłem ;)

Opublikowano

Chyba mi jeden kolega wytłumaczył trzeba poczekać aż wyjdzie zwykłe AWP ,a wtedy oryginalne zamienią się na wymienialne . Ta nowa aktualizacja będzie za tydzień gdzieś tak podobno .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

A Ciekawe skąd twój kolega to wie ? Tylko Valve wie kiedy i z czym będzie kolejny update TF2. Dopiero jeśli wyjdzie ten update to będziemy wiedzieć z czym, bo pokaże się na oficjalnej stronie tf'a, przed update'ami nikt nie wie co w nich będzie !

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

No tak, jest:

http://www.teamfortress.com/

Ale tam jak update się dopiero pojawi i jest możliwy do pobrania to jest napisane co się w nim pojawiło/zmieniło. W zakładce blog na tej stronie nic nie widziałem o AWP więc twój kolega co najwyżej może mieć domysły.

1308908520-U361982.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...